2777
2789
عنوان

کیا کنکور قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست
مطمئنن ی هوشه عالی و فوف‌العاده داشتی که با۴تا۵ ساعت قبول شدی وگرنه ی ادمه عادی با ۵ ساعت تو انسانی ...

کیفیت مطالعه مهمه نه پر کردن ساعت مطالعه!

باید قصدت تموم کردن مطلب طی ساعت مشخصی باشه.

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!
شرایطه زندگیم جوریه ۲روز میتونم بخونم ۱ روز نه ولی اون ۲ روز روزی ۸ ساعت میخونم

هر موقع تونستی بخون حتی اخر شب

من یه دفعه ساعت ۲ یا ۳ شب میزنه سرم درس بخونم

امروز نخوندم شب به احتمال میخونم

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیفیت مطالعه مهمه نه پر کردن ساعت مطالعه! باید قصدت تموم کردن مطلب طی ساعت مشخصی باشه.

منم همینه عزیزم

تازه من ی بار کنکور هم دادم با رتبه افتضاح

امسال خییلی دارم با قدرت میخونم

ولی بازم درصدام جالب نیستش

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
یعنی داشتی ی هوشه عالی دیگه و پایه عالی وگرنه محال با ایت تایم رتبه ۷۰۰ انشالله که موفق باشی

ببین...رفیق من اصلا نمیخوند خب؟ینی یجورایی همیشه بیرون بود شاید روزی دو سه ساعت میخوند اونم اون اخراش..‌رتبه ش تو انسانی شد پنج هزار...اگه به رتبه ها نگاه کنی واسه رشته ی انسانی اکثرا میبینی رتبه شون خوب بوده ولی خب برا قبولی به رتبه ی خیلی خوب تو انسانی نیازه با چهار پنج هزار به جایی نمیرسونه...

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
یعنی داشتی ی هوشه عالی دیگه و پایه عالی وگرنه محال با ایت تایم رتبه ۷۰۰ انشالله که موفق باشی

مرسی عزیزم 

هوش عالی نداشتم ولی پشتکار داشتم تو بدترین شرایط زندگیم کنکور دادم 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
هر موقع تونستی بخون حتی اخر شب من یه دفعه ساعت ۲ یا ۳ شب میزنه سرم درس بخونم امروز نخوندم شب به اح ...

نمیدونم چی بگم

ولی هوش و استعداد خیلی مهمه

نه یکی مثله منه خنگول که باید ی مطلب رو ۱۰بار تکرار کنم تا یادم بمونه

تازه اصلا هم مشغله فکریه ازدواج و دوست مسر اینجور چیزا هم ندادم

نمیدونم چی بگم ولی هوش و استعداد خیلی مهمه نه یکی مثله منه خنگول که باید ی مطلب رو ۱۰بار تکرار کنم ...

بخدا به هوش نیست

فقط خوب بخون همین اگه ازش فرار کنی نمیشه

به خودت سر کوفت نزن تو نه خنگی نه چیز دیگه ای

یکم زمان میبره مطلبو بفهمی همین

انرژی منفی به خودت نده 

فقط تمرکزت روی درس باشه

من خونمون کلی سروصدا هست تلوزیون حرف زدن و .....

اما دوستم گفت توجه نکن باید بخونی حتی با سروصدای بلند

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
ببین...رفیق من اصلا نمیخوند خب؟ینی یجورایی همیشه بیرون بود شاید روزی دو سه ساعت میخوند اونم اون اخرا ...

عزیزم من هدفم نه حقوقه نه روانشناسی نه فلسفه نه اقتصاد

من هدفم چیزیه که با ۱۰۰۰۰ هم راه میندازه ولی به غیرت خودم بر میخوره که روزی ۸ ساعت بخونم با تمرکز با دقت ولی درصدام تعریفی نداشته باشه و زیاد به رتبه بالا امید نداشته باشم

دوسته من پارسال کنکور داد و مثله من رتبش افتضاح شد قیده دانشگاه رو زد رفت داره کار میکنه

همیشه هم میگه کنکور شانه و اقبال و به من هم ثابت شده 

نمیگم تلاش و پشتکار دخیل نیست ولی شانس خیلی تو کنکور تائثیر داره

بخدا به هوش نیست فقط خوب بخون همین اگه ازش فرار کنی نمیشه به خودت سر کوفت نزن تو نه خنگی نه چیز دی ...

میدونم چی میگی عزیز ولی واقعا گاهی اوقات تو کاره خدا میمونم هرچند که من کارای نیستم در کارش

ولی ی دختریو میشناسم ۱ سال از من کوچیک تر و هوش عالی و درسه توپ با ی بار خوندن امتحان میداد خونه سرپایی با ی بار شعر خوندن حفظ میکرد ولی الان ازدواج کرد با خودم گفتم منی که ارزو دارم دانشگاه قبول‌شم باید استعدادم کند باشه تو درس ولی کسی که عالیه استعدادش تو درس حتی اهمیت نداد بره دانشگاه دیپلم رو گرفت و ازدواج کرد

واقعا کرم تو شکر خدا

برام دعا کن امسال قبول شم

میدونم چی میگی عزیز ولی واقعا گاهی اوقات تو کاره خدا میمونم هرچند که من کارای نیستم در کارش ولی ی د ...

ببین عزیزم از کار خدا نا امید نشو دختر عمه منم کنکور داد قبول نشد امسال داره دوباره میخونه

دوست خودم روزی ۱۰ ساعت میخوند کنکور قبول شد

حتی دوست خودش هم حقوق در اومد هم فرهنگیان اما رفت فرهنگیان

ترس نداشته باش

هرچقدر انرژی منفی بدی همون قدر کارما روت تاثیر میذاره

فقط به چیزای خوب فکر کن

من ویس یه استادو گوش میکردم میگفت یه دختری پول ۱۰۰ تومنیو میذاشت جلوش میگفت که عکس سر در دانشگاه تهرانه من باید قبول بشم و برم و شد

پس بخون از چیزای کوچیک امید بساز

راجب اون دوستتم که میگی رفت ازدواج کرد بهت بگم که اون خواستش ازدواج بوده تو هدفت درسته بخون

بخدا باورت نمیشه من روزی ۲ ساعت درس میخوندم کلا

اما خداروشکر بعد اشناییم با یکی از دوستام ۵ یا۶ یا ۷ ساعت میخونم

بخون تست بزن

حواستم پرت ازمونای قلم چی و .... نکن اصلا بکار نمیان فقط وقت میگیرن بجاش بخون فقط 

تفریح فیلم و.... همشو کم کن 

انشالله قبول میشی امسال

اسم کاربریم یادت باشه وقتی قبول شدی تکم کن منتظرتم❤❤

ببین عزیزم از کار خدا نا امید نشو دختر عمه منم کنکور داد قبول نشد امسال داره دوباره میخونه دوست خود ...

مرسی عزیزم از تمامه انرژی+🙃🙃

انشالله پس امسال قبول‌میشم

اره حتما ذخیرت میکنم حتما و از رو کاربربت اسکیرین میگیرم