2777
2789
عنوان

کیا کنکور قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست
اهل کجایی احساس میکنم اشنایی 

تهران زندگی میکنم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
رتبم طرفای ۷۰۰

وایییی خوش بحالت ❤

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا آخر بهمن هیچی نخونده بودم چسبیدم خوندم 4 ماه اخر روزی 18 ساعت دندون تهران قبول شدم

فقط 5 ساعت خوابیدم یک ساعت هم برای کلیه کارهای جانبی(مث صبحونه و ناهار و شام و دستشویی رفتن) کنار گذاشتم.

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!
تقریبا چار پنج ساعت انسانی

مطمئنن ی هوشه عالی و فوف‌العاده داشتی که با۴تا۵ ساعت قبول شدی

وگرنه ی ادمه عادی با ۵ ساعت تو انسانی رتبه ۷۰۰ نمیشه

ولی افرین باربکلا

من الان دارم روری ۸ ساعت میخونم البته ۲روز درنیون

ولی درصدام افتضاح هنش ۳۰ ۴۰ ۵۰

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
من تا آخر بهمن هیچی نخونده بودم چسبیدم خوندم 4 ماه اخر روزی 18 ساعت دندون تهران قبول شدم فقط 5 ساعت ...

افرین به ارادت من خیلی سست وبی اراده ام همش میگم ازفردا از فردا 

واسه رسیدن به خواسته ام یه صلوات میفرستی ..... ممنون میشم عزیز دلم♥️
مطمئنن ی هوشه عالی و فوف‌العاده داشتی که با۴تا۵ ساعت قبول شدی وگرنه ی ادمه عادی با ۵ ساعت تو انسانی ...

مرسی💜

انشالله موفق بشی عزیزم 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
مطمئنن ی هوشه عالی و فوف‌العاده داشتی که با۴تا۵ ساعت قبول شدی وگرنه ی ادمه عادی با ۵ ساعت تو انسانی ...

چرا خیلیا هستن میخونن باید بخونی

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
چرا خیلیا هستن میخونن باید بخونی

اقاجان من الان دارم روزی ۸ ساعت ۲ روز در نیون میخونم

اصلا هم امید ندارم رتبم ۷۰۰۰تا۸۰۰۰ بشه 

ی چی دیگه هم میشه گفت که پایش عالی بوده باشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
افرین به ارادت من خیلی سست وبی اراده ام همش میگم ازفردا از فردا 

یه کاغذ بنویس. مثلا به غروب روزی که صبحش کنکورتو دادی برگشتی خونه فک کن. اون لحظه دیگه قرار نیس چیزی بخونی.

فقط 130-120 روزه. مطالعه ی کنکور خیلی فرسایشی و خسته کننده است. قرار نیس شیرین باشه برات ولی به زور بشین بخون. این چند ماه تو زندگیت خیلی تاثیرگذاره.

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!
اقاجان من الان دارم روزی ۸ ساعت ۲ روز در نیون میخونم اصلا هم امید ندارم رتبم ۷۰۰۰تا۸۰۰۰ بشه  ...

اخه با دوروز در میون؟

باید هر روز نهایتا ۷ ساعت بخونی