2777
2789
عنوان

کیا بچه ۴ ماهه دارن یه لحظه بیاین

190 بازدید | 7 پست

دخترم ۴ ماهشه  به طرفینم برنمیگرده چه برسه بچرخه و غلت بزنه یه گروه داریم بچه هاشون کوچیکترازدخترمم هستن اما میچرخن خیلی نگران دخترم شدم بچه شماچطوره؟دخترم حرف زدنش خیلی خوبه وارتباط گیریش عالیه دندونم دراورده اما حرکتاش خوب نیس

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من داره ده ماهش میشه چهار دست و پا نمیره هر جا بخواد بره غلت میزنه 

تنبل خانم تازه تازه داره تلاش میکنه  

می ره رو زانو تنبلو جلو نمیره

بچه ها متفاوتند

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

هر بچه ای توانایی های منحصر به فرد خودش رو داره. مقایسه اصلاً کار درستی نیست. تا زمانی که تایم نرمال یه توانایی تموم نشده نگران نشو. نگرانیت رو هم فقط با پزشک دخترت در میون بذار. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه ی من تا اواخر ۹ ماهگی غلت نمیزد.‌منم خیلی نکران بودم و حرص میخوردم تا دکترش بهم گفت بابا اصلا مهم غلت زدن نیس. یه بچه دوست نداره غلت بزنه اصلا‌.

اواخر ۹ اینا بود غلت زد بعدش سریع چهار دست و پا رفت و یه هفته مونده بود یازده ماهش بشه راه افتا‌د‌.

هر بچه ای فرق میکنه عزیزم

پسرمنم تقریبا ۴ماهه غلت میخوره میچرخه

ولی دندون دیگه نداره.طبیعت هر بجه ای فرق میکنه

خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😌برای رسیدن به موفقیتم یک صلوات مهمانم کنید.💖 خدایا حرام کن بر دل ما اندوه دنیا را🤗

دختر من ۴ ماهگی یه بار برگشت به شکم دیگه برنگشت. تااا ۷ ماهگی. تو این فاصله در حالی که به پشت دراز کشیده بود با پا رو زمین عقب عقب سر میخورد از بس تنبله    ولی رشد جسمی و ذهنی اش خوبه خداروشکر 

یه خانم مستقل و قوی