2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیکوره چون مال منو مدیکورنشون داد ازمایش ولی نه رفتم امروزسونو کرد ساک حاملگی رودید

مبارکت باشه خیلییییییی  

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
مدیکوره چون مال منو مدیکورنشون داد ازمایش ولی نه رفتم امروزسونو کرد ساک حاملگی رودید

عزیزم روز چند بعد تاخیرت بی بی چک مدیکور زدی؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مرسی عزیزدلم ایشالا دامن همه منتظرا سبزشن

انشالله تو مامانی دلت پاکه واسم دعا کن بیبی چکم مثبت شه دلم خیلی شکسته

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
عزیزم روز چند بعد تاخیرت بی بی چک مدیکور زدی؟

من روزسوم موعدم ب بی زدم صبح مثبت شدش فرداش رفتم ازمایش منفی بوددوباره بی بی چک زدم مثبت شد دوباره امروز 6روز ازموعدم گذشته بودش بی بی زدم مثبت شدپاشدم رفتم دکتر سونوکرد گفت حامله ای

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من روزسوم موعدم ب بی زدم صبح مثبت شدش فرداش رفتم ازمایش منفی بوددوباره بی بی چک زدم مثبت شد دوباره ا ...

وای خدایا از این بی بی چک 

من خیلی استرس گرفتم عزیزم چون یکی از خانما تو یه تاپیک دیگه گفت بی بی چکش تا روز 6تاخیرش مثبت نشده ،بعدم روز 6مثبت شده و بارداری شیمیایی بوده و افتاده

من روز موعدم زدم تقریبا منفی شد 

روز پنجم تاخیرمه 

به نظرت برم آزمایش خون نشون میده دقیق ؟نمیخوام بگه دوباره تکرارش کن مشکوکه

بی بی چک مدیکورم ندارم الان،فقط یه روژان دارم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
انشالله تو مامانی دلت پاکه واسم دعا کن بیبی چکم مثبت شه دلم خیلی شکسته

ایشال مثبتمیشه عزیزدلم براتون صلوات میفرستم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم