2777
2789

سلام بچه ها خوبید بانوهای زیبا من جدیدا اومدم پاکدشت زندگی میکنم از خوزستان میام میخواستم بیمارستانی بهم معرفی کنید تامین اجتماعی باشه مثلا رایگان رایگان باشه ما اونجا داشتیم موسی کاظم رایگان بود برای دکتر عمومی و اینا هست همچین چیزی پاکدشت یا تهران ممنون میشم اسم بهم بدید❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵خرداد ورامین درمانگاه تامین اجتماعی نازی آباد شریعت رضوی میلاد و..

ای جان اینا نزدیکترن ب ما بعد عزیزم لطف کردی جواب دادی اسنا همشون طرح تامین اجتماعی هستن دیگه ؟

بیمارستان شهدا پاکدشت(فک کنم) آیت الله کاشانی خزانه میلاد یه سرچ بکنی لیستش میاد واست

خداخیرتون بده الهی نوبت گرفتم فقط ببخشید دوباره میپرسم این بیمارستان شهدا رایگانه ؟چون درمانگاه مرجان رفتم ی چک اپ معمولی و ازمایش پاپ اسمیر شد ۲۰۰