2777
2789
عنوان

بیایدکمک

95 بازدید | 17 پست

یه داستان نشتم دوتا دوستن یه در مخفی پیدا یکنن از خونه قدیمی پدربرگشون بعدش با کلیدی که وقتی بچه بودن داییشون بهشون داده وارد سرزمین قصه ها میشن.حالا اسمش چی بزارم

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیداسرار  

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

مثل نارنیاست

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
اره کنجکاومیکنه کتابخونا رو

اهم

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷