2777
2789
عنوان

رنگ و هایلایت

3358 بازدید | 43 پست

بچه ها یه هفته است موهامو رنگ و هایلایت کردم 

الان حس میکنم رنگش رفته یکم 

به این زودی آخه🥺🥺🥺؟؟بعد خیلیم گره میخوره خیلی 🤐🤐🤐🤐

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو چی میزنی؟؟؟؟ بعد از ابکشی نرم کننده بزن 

شامپو پرژک 

نرم کننده هم میزنم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

موهات خشکه طبیعیه گره بخوره ،یه شامپو رنگ رنگ لایت ات بخر هر دو هفته بزن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
هزینش چقدر شد؟ 

۱۲۰۰

حتما ماسک مو و نرم کننده بعد از حموم بزن.. اگر رنگش تغییر کرده برو نشون بده باید مجدد رنگساژ کنه ب ه ...

عه واقعا 

آره نزدیکه به سر میرم

بخاطر پودر دکلره هست که جنس خوب نبوده برای همین گره میخوره.. من دفعه اول همین جوری شدن موهام عین سیم ظرف شویی این بار که لایت کردم خوب شدن اصلا گره نمیخوره وزبر نیست

نه به این زودی رنگشون نمیره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
موهات خشکه طبیعیه گره بخوره ،یه شامپو رنگ رنگ لایت ات بخر هر دو هفته بزن

شامپو چی بخرم؟؟

شامپو پرژک  نرم کننده هم میزنم

نههههه پرژک نهههههههه ، پرژک خوب نیس، سینره یا فولیکا بگیر حدقل که رنگ موهات نره

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️