2777
2789
عنوان

❤🧡💛ختم سوره ی قدر تا 40 روز برای حاجات مهم❤🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 12149 بازدید | 181 پست
ان شاالله حاجت روا بشین مهلا خانوم

ممنون عزیزم همچنین❤ تاپیکو ذخیره کردم حتما هر روز سر میزنم🌸

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اجازه بدین تعداد زیادتر شه بعد خبر شروع رو میدم

سلام منم هستم.لطفا"تاریخ شروع رو بهم بگین و برای همه ی بی اولادها دعا کنید

التماس دعا🤲

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

سلام قبول باشه دوستان.التماس دعای فراوون دارم.

من هستم.

۱۲ تا خوندم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سعی میکنم اسون ترین ولی مجرب ترین ختم ها رو بزارم که تا همه بتونن شرکت کنند و ان شاالله بحق جدم اقا ...

ای جانم ...از ساداتی شما؟😍 میشه برای حاجت منم دعا کنی؟ دوسال ونیم هست منتظر اجابتم🤲💚

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍