💠🌈🔹️ایت الله کوهستانی به یکی از ارداتمندان که از ایشان موعظه و دستوری درخواست کرده بود فرمودند دستور العملی به شما می دهم که اگر به ان عمل کنید هر حاجتی که داشته باشید خداوند ان را براورده میکند و ان این است که هر روز ۱۲ بار سوره ی مبارکه ی قدر را بخوانید و تا ۴۰ روز مداومت کنید که بعد از ۴۰ روز حاجت شما براورده میشود💠🌈🔹️
ممنون عزیزم همچنین❤ تاپیکو ذخیره کردم حتما هر روز سر میزنم🌸
اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بیزبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشهی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘