2777
2789
عنوان

❤🧡💛ختم سوره ی قدر تا 40 روز برای حاجات مهم❤🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 12149 بازدید | 181 پست
منم میخونم عزیزم . ممنون . ترو به جدت قسم میدم ازشون بخواه به زندگیم نگاه کنن گرفتاریم حل بشه . ممنو ...

ان شاالله که بحق جدم اقا حسین بن علی علیه السلام مشکلتون حل میشه مطمئن باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانم من هم هستم ان شاءالله همگی حاجت روا

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
سلام منم هستم.لطفا"تاریخ شروع رو بهم بگین و برای همه ی بی اولادها دعا کنید التماس دعا🤲

بحق این روز عزیز اولادی سالم وصالح نصیبتون بشه، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
درضمن شماهم برای شفام دعاکنید که با زبان شما گناهی نکردم شاید حالم خوب بشه اگر صالح و مصلحتم باشه&nb ...

انشتالله بحق محمدوآل محمدخداشفای عاجل بهت بده وسلامت وخوشبخت وموفق باشی ....آمین 

ازکی ختم شروع میشه عزیزم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اره عزیزم سادات حسینی هستم ان شاالله که بحق جدم حاجت روا بشی 

قربون جدتون انشاالله بحق جدتون همه وهمه وهمه حاجت روابشن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خدای من :) شما ساداتی ؟ قربونت برم که     عزیزم خیلی دعا کن که دعات میگیره ... بابت مطا ...

عزیزم امضات همیشه بین این همخ مشکل همیشه ورد زبونمه. همیشه می گم خدایا شکرت که هستی خدایا شکرت که من بهت ایمان دارم و دوستت دارم