2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بیشتر هم میشه زیادم حساسیت ب خرج نده ی سرویس آماده جنس معمولی بخر چون بهترین رو بخری دلت نمیاد استفاده کنی و لک غذا هم اصلا از روشون پاک نمیشه پس سخت نگیر. 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ن بیشتر هم میشه زیادم حساسیت ب خرج نده ی سرویس آماده جنس معمولی بخر چون بهترین رو بخری دلت نمیاد است ...

آره دیگه

چون نمیخوام دکوریم بزارم...اینای بیرون ک خیلی گرونن!

خودت بدوزی کمتر در میاد

من دادم یه خانوم از آشناهامون برام دوخته بود دو برابر سرویس های آماده در اومده بود.پول مفت خرج کردم.😑

از این اشتباها نکن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

آره دیگه چون نمیخوام دکوریم بزارم...اینای بیرون ک خیلی گرونن!

تو دیوار سرچ کن خیلی ها تو خونه میدوزن. اگر نمیخوای دکوری بزاری خودتون بدوزید. دو سه جفت دستگیره. دمکنی سایر قابلمه های برنجی ت سه سای کافیه. پیشبند اگر استفاده میکنی بدوز من ک استفاده نمیکنم. ی جفت دستکش فر. نم گیر. باقی چیزا اصلا استفاده نداره چرت و پرته 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
تو دیوار سرچ کن خیلی ها تو خونه میدوزن. اگر نمیخوای دکوری بزاری خودتون بدوزید. دو سه جفت دستگیره. دم ...

میشه عزیزم لطفا تاپیک قبلیمو هم نظرتونو بگین؟

از چینیام خوشم نمیاد.ساده هستن.دوس دارم ببرم عوض کنم کلا ولی خیلی گرون شدن