2777
2789
عنوان

بچه ها نامزد من مث حماله

| مشاهده متن کامل بحث + 9992 بازدید | 409 پست
فکر اساسی کردم بهش تذکر دادم ک اینجوری جوابمو داد دیگه مثاا میرفت واسه دوست خواهرش یه کوه برگه کپی ...

خیلی سخته دیگه آدمایی که میخوان همه ازشون راضی باشن به درد زندگی نمیخورن فکر اساسی منظورم این بود که اگه واقعا تغییر نمیکنه نرو باهاش زیر یه سقف بعد با یه بچه بخوای جدا شی از همین الان تمومش کن چون هرچی بیشتر بگذره عصبانی تر میشی . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهراشو زیاد مشکلی ندارم ب خدا تابستون هیچی نمیگفتم ولی ن الان ک امتحان داره پا مبشه میره خرید ...

خوبه دیگه توکرونا یکی روپیدا کردن برای خریداشون😅😅😅😅😄اسی ناراحت نشیا شوه خودمم همینه

آره دیگه همون گدایی محبت تا ی چیز میگم یا میگه ب تو ربطی نداره تو کارای من دخالت نکن یا میگه تو خون ...

من یک نفر اقای چهل ساله این مدلی میشناسم همکارمه کلی سابقه کار داره اما  هنوز نتونسته یه سقف برای خودشو و زنش بخره مشغول عروسی گرفتن و جهیزیه دادن و کادو دادن خانوادش بوده زنش خبر عیدی و سنوات واینا رو باید بیاد از همکارای شوهرش بپرسه چون ازش مخفی میکنه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

می‌دونی چیه توام هرکاری داشتی زنگ بزن خواهراش برات انجام بدن یا خرید بیرون داری ب همون داییش زنگ بزن بگو اون انجام بده بگو شوهرت دسترست نیس یکی دوبار ک بشه صدای اونا هم درمیاد 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
خب به شما نمیگه بیا کاری بکن که بره اون امتحان داره نمی تونه درس بخونه به شما چی میشه برادر شوهر م ...

۲ روز دیگه تو زندگیش هزار تا مشکل پیش میاد این چه حرفیه! شما مجردی که اینو میگی حتما . مگه بچه بازیه طرف همه زندگیش در حال سرویس دادن به عمه و خاله باشه کی به زنش و زندگی و تفریحشون برسه ؟ کی پول دربیاره ؟ هرچیم دربیاره خرج این و اون میکنه 

گناه ما چیه؟ من واقعا نمیتونم تحمل کنم

نمیدونم چی بگم ولی وابستگی گرفته و عادت کرده هر طور خودت صلاح میدونی ایشالا همچی درست میشه نگران نباش اروم اروم بهش بگو با سیاست برو جلو جوری که فامیلاش نگن از وقتی زن گرفت دیگه بما کم محلی میکنه شوهرتو میگم

اصن از فامیلاش اضافه میاد که به من برسه خواهر من؟

الان که نامزدین و عقد نکردین زمان شناخت و حل اینطور مسایل هست دیگه.بشینید باهم صحبت کنید و حلش کنید یا اینکه پیش مشاور برید و آخرسر اگه دیدی برات غیرقابل تحمله بگو بخاطر فلان اخلاقت ادامه این رابطه برام مقدور نیست.

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
ترسوهست قدرت نه گفتن نداره چی بگم یاباید درست شه یا..اینجوری خ سخت میشه برات

نه ترسو نیست درست شدنیم ک نیست

بهش میگم اینجوری نباش ک منو میشوره میزاره کنار ی جورایی گدای محبته میخواد همه دوسش داشته باشن بی اعتماد ب نفس

والا به نظر منم به شما ربطی نداره یه آدمی وقتش رو چجوری میگذرونه فقط به خودش مربوطه شما هم اگه کاری ...

خب عزیز دلم من دو روز دیگه باید با این آقا تو یک خونه زندگی کنم به نظرت مهم نیست ک وقتش چجوری بگذره؟پولاشو چجورب خرج کنه؟؟