2777
2789
با پری 40 و با ان تی 39 و 2 ان تی گفته بود 29 یا 30 بهمن... ولی میگن اون یکی تاریخ هم سوم یا چهارم ...

من ان تی نرفتم سونو قلب هم زده6اسفند 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
با پری 40 و با ان تی 39 و 2 ان تی گفته بود 29 یا 30 بهمن... ولی میگن اون یکی تاریخ هم سوم یا چهارم ...

من پریودیم ۱۲خرداده 

با حساب پریودی الان ۳۷هفته ۵روزم 

ولی با سونو انتی ۳۸هفته و یک روزم 

نمیدونم کدومش درستتره

تاریخ زایمانم ۱۲ اسفند بهم گفتن

تیکر به وقت تولد ‌پسرکم🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین روزا میاد دیگه ولی باید آمادگی داشته باشی.ورزش و پیاده روی میکنی؟من ماه آخر وقت سر خاروندن نداش ...

خوشبحالت ما محل خیلی کوچیکی داریم اصلا دوس ندارم تنها برم کسیم ندارم یسانت هم رحمم بازه اگ پیاده روی داشتم الان بیشتر شده بود قراره همسرم فردا مرخصی بگیره بریم پیاده روی تا شب

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
خوشبحالت ما محل خیلی کوچیکی داریم اصلا دوس ندارم تنها برم کسیم ندارم یسانت هم رحمم بازه اگ پیاده روی ...

من فقط تو خونه پیاده روی میکردم.اتفاقا خونمون هم کوچیک بود دور تا دور خونه پیاده ردی میکردم یکمم پاهامو باز میکردم و میرفتم.۴۵ دقیقه صبح ۴۵ دقیقه عصر.بجز پیاده روی پله زیاد بالا میرفتم،سجده زیاد میرفتم،چهاردست و پا،حرکت شترگربه که تو نت هست،دوش آب گرم و قر دادن با قطر زیاد زیر دوش،ورزش با توپ یوگا و... .خیلی خوب ورزش کردم دکترم همیشه راضی بود.ولی خب قسمت نبود طبیعی بشم😢

من فقط تو خونه پیاده روی میکردم.اتفاقا خونمون هم کوچیک بود دور تا دور خونه پیاده ردی میکردم یکمم پاه ...

ماشالله عجب اراده ای داری من چسبیدم ب زمین انگار😅

فک کنم اون کمتره درست باشه..چون من همیشه دیرتر از تاریخی که میگن زایمان میکنم.تازه اونم با معاینه تح ...

ب نظرم هروقت وقتش بشه خودش میاد زیاد حساس نباشیم بهتره منک بیخیال شدم از وقتی از زایشگاه برگشتم از ترسم اسم بیمارستان نمیارم😅