2777
2789

6اسفند تاریخ زده ب نظرتون دقیقه؟؟ میخام دردمو خونه بکشم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

گلم میشه دعا کنی خدا به ماهم بچه بده  

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ اسفند چیزی نمونده کهه😍😍 خوش به حالت انشاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت❤

6اسفند گلم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
بله عزیزم حتما😍❤️❤️❤️

ممنونم گلم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
سلام عزیزم خوبی؟امروز  رفتم بهداشت 91 کیلو شدم.😣وااای خدا...داریم میترکیم پس کی نی نی می یاد؟

من یماه پیش80کیلو شده بودم افتضاح وزنم رفته بالا فقط منتظرم زایمان کنم کم کم رژیمو ورزشو شروع کنم تا خرداد ماه ب وزن دلخواهم برسم

استارتر شما این‌ روزای اخر چقدر فعالیت دارین؟

هیچی کسیو ندارم باهاش پیاده روی برم محله کوچیکی داریم یه بچه سه ساله هم دارم

منم بهم ۱۲اسفند گفتن دیگه نمیدونم کی بیاد 

التماس دعا سر زایمانتون منم دعا کنید

24اردیبهشت ولی دکترم گف فاصلش با سونوت زیاده درس نیس

همین روزا میاد دیگه ولی باید آمادگی داشته باشی.ورزش و پیاده روی میکنی؟من ماه آخر وقت سر خاروندن نداشتم از بس برنامه ورزش و ... داشتم