2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ی دونه هم ایران تولید کنه تا از بقبه عقب نمونه 

همه جورش اومده 

انگلیسی .افریقایی .امریکایی .ژاپنی 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

من دیگه به زنده موندن خودم امید ندارم...😔😕

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
سوئدی فنلاندی ژاپنی 

ددم وای😐

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
ایرانیش فقط مونده و عربی

اونم خودمون دست بکار بشیم درست کنیم دا 😐☹️

اه اه ..تا ی بچه اوردیم همه جور درد و مرضی اومد 😔☹️

اونم خودمون دست بکار بشیم درست کنیم دا 😐☹️ اه اه ..تا ی بچه اوردیم همه جور درد و مرضی اومد 😔☹️

ایشالا پا قدم بچت خوب باشه کرونا ریشه کن بشه

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم