2777
2789
عنوان

همه ی حس شیشمی های توی سایت دروغگو ان

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 20 پست
نگاه کن خواهر فقط حدس و یه حس هست. من کمی خودم حس ششم دارم یکی از اعضای سایت یه عالمه درباره همچیش ...

منم حس ششمی ام ولی خدایی نکرده خدا نیستیم که فقط احساسه مثلا توی خونه اون روزی به همسرم گفتم حس میکنم الآن گوشیت زنگ میخورده و خورد یا یهویی صبح یه حسی بهم گفت پاشو خونه رو حسابی تمیز کن جاریت میخواد بیاد غروب زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا توی یکی از همین تاپیکا به یکی گفت آره همسرت داره خیانت میکنه خیلی مراقبش باش بعد چندتا پایین تر گفتن واقعا حس ششم داری یا الکی میگی گفت همینجوری وتسه هرکی یه چیزی میگم بالاخره چندتاش درست میشه دیگه اینقدر ترسیدم که حدنداشت چه جور میتونن اینقدر راحت درمورد زندگی دیگران حرف بزنن و بعد اینجوری بگن

من هیچوقت تو تاپیکشون نمیرم....

میگه تو لباس سبز ـمشکی ..سفید ..یا زرد یا بنفش تنته..

طرررف میگهه واووو اره زرد تنمه..

خو لامصب همه رنگارو گفت دیگه..

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!