2777
2789
عنوان

چرا؟

134 بازدید | 8 پست

بچه ها دیشب ی تاپیک زدم چتای خودمو نامزدمو گذاشتم واقعا چرا ترکوندینش؟مگه چیشده بود؟

مثلا فکر میکنین واسه پربازدید شدن بود؟پر بازدیدم میشد چی به من میرسید؟

واقعا چرا ترکوندن 

اه 

تاپیک خیلی خوب بود 

من که خیلی خندیدم البته ببخشیدا 

خیلی خوشم اومد ازت 

میخاستم عکساتون رو ببینم 

الان از دست گزارش زنا عصبانیم یه کم سختمه خودمو کنترل کنم 😑😑😑

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هستی عکسمونو بزارم ببینی بعد پاکش کنم جیگرم😆

ایوای شرمنده 

بچه ها درس داشتن نتونستم بیام 

میشه یه ساعتی مشخص کنی بیام 

البته شرمنده جونم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نه عزیزم عیبی نداره شب حدود ده یازده اینا خوبه؟

آره عزیزم 

ببخشید با بچه ها سر درس یه کم بحث میکنیم 

به همون خاطر یه کم تهاجمی هستم وگرنه خیلی مهربونم 😂😂😂😂😂😂

من اومدم 😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂