2777
2789
عنوان

همسرم دلمو شکست چیکار کنم؟

125 بازدید | 8 پست

جوری که از صبح دست و‌پاهام میلرزه ولی قبول نمیکنه که کارش بد بوده تو عمرم هیشکی در این حد خوردم نکرده بود جریانش طولانیه شما بودین چیکار میکردین؟ البته خیانتی در کار نیست به خاطر خواهرش که باهاش اصلا رابطه مناسبی نداره منو سنگ رو یخ کرد 😞منم دعوای شدید کردم گفتم نمیبخشمت ولی گفت توهم زدی  من منظوری نداشتم خودشم میدونه چقدر حساسم خودشم میگه میدونستم ناراحت میشی ، میگم اگه میدونستی چرا اینکارو‌کردی یعنی منی که ۱۳ ساله به همه حرفات رقصیدم حقم این بود ؟؟؟؟؟؟؟ چطور بهش بفهمونم واقعا شکستم؟؟؟ دلم میخواد انقد قوی بودم که میتونستم واسه همیشه دل ازش بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منوشوهرمم دیشب دعوایی سختی داشتیم سرزن داداش احمق وپرمکرش  زندگیموجهنم کرده،کلی دیشب ازش دفاع کردکلی،بعداگرمن همین کاروبکنم ازکسی ازخانواده ام دفاع کنم میکشه منو،یه حرفایی بهم زدسلیطه عوضی که ازبس گریه کردم چشمام کاملاپف کرده،ازدواج احمقانه ترین کارزندگیم بود

لطفالایک نکنید،ممنون
آخه شما چرا به خاطر خواهر شوهر با شوهرت درگیر میشی

از اول مشکل داریم ولی من احترامشو همیشه نگه داشتم  حتی وقتی با همسرم درگیر شد من بدون هیچ حرفی ترک کردم خونشونو قهرم نشدم ولی انقد بی ادبه دهن به دهن نمیدم همسرمم میدونه اینو 

از اول مشکل داریم ولی من احترامشو همیشه نگه داشتم  حتی وقتی با همسرم درگیر شد من بدون هیچ حرفی ...

سیاست داشته باش شوهرت و بخاطر اقوام شوهر نرنجون پاش بیفته همون خواهر شوهر داداشش و به شما ترجیح میده

سیاست داشته باش شوهرت و بخاطر اقوام شوهر نرنجون پاش بیفته همون خواهر شوهر داداشش و به شما ترجیح میده

راست میگی کلا نباید هیچ کسو بیشتر از حدش ادم حساب کرد چه شوهر چه خواهر شوهر همشون از یه قماشن 🥺