2777
2789

چند وقتشه چند کیلو.

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوماهشه ۴۱۰۰ وزن تولد ۳۴۰۰

با سرنگ شیرخشک بهش بده.یا وقتی خابیده شیشه شیر بکش رو لبش تا دهنش بازکنه بخوره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دوماهشه ۴۱۰۰ وزن تولد ۳۴۰۰

اره کمه . سعی کن تعداد وعده های شیر دهیتو زیاد کنی . شیرتم مقوی کن . مولتی ویتامین بخور . 

به بچتم قطره مولتی ویتامین بده. 

بچه منم وزن کم گرفت براش شربت نئو زینک خریدم دادم خیلی بهتر شده روزی ۲ سیسی

با سرنگ شیرخشک بهش بده.یا وقتی خابیده شیشه شیر بکش رو لبش تا دهنش بازکنه بخوره

چندبار امتحان کردم نخورد. از شیرخشک بدش میاد چند قطره میخوره بعدش گریه میکنه

چندبار امتحان کردم نخورد. از شیرخشک بدش میاد چند قطره میخوره بعدش گریه میکنه

وقتی سینه ت گرفت با سرنگ اروم اروم بریز گوشه لبش یا رو سینه ت (خیلی نزدیک ب دهنش)

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

شرخشک اپتامیل وسوپرامیل