2777
2789
عنوان

کیا بیدارن دارم میمیرم😭😭😭😭

304 بازدید | 17 پست

امروز دندون عقلمو جراحی کردم درد اون ی طرف درد پای چپم از ی طرف زده ب کمرم شوهرم میگه دیسک کمر داری پای چپم چن وقته بالای زانوم خیلی درد میکنه بیخاب شدم الان دندونمم ی ذره ورم کرده😭😭😭😭😭😭😭

کسایی ک تجربه دارن بگم من هنوز ۲۲سالمه از عمل اینجور چیزا میترسم

خدایا شکرت❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای دندونت که یکی نوروزی همینجوره تحمل کن.مسکن بخور ساعتی.برای کمرت هم پیگیری کن.اوایل دیسک همینطوره.اگه زود به دادش برسی درمان میشه.اگه بتونی طب سنتی بری که با بادکش یا طب سوزنی درمان کنن شنیدم مؤثرتره.انشالله بهتر بشی.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

برای دندونت که مسکن بخور و هیچ چیز گرم یا ولرم امشب نخور، از فردا هم با آب نمک قرقره کن دهانت رو و داروهایی که دکترت داده مصرف کن و اما در مورد در پات، اگر درد میریزه توی کشاله رونت از یک طرف عصب سیاتیکته که  کپسول گاباپنتین و آمپول نروبیون به آروم شدنش کمک میکنه، ولی اگر درد صرفا در محدوده بالا یا زیر زانو هست، عضلات زانوت شله و حرکات نشستنت باید اصلاح شه، توی نت بزن ورزش جهت سفت شدن عضلات زانو، بعد از مدتی بی نهایت کمک میکنه به بهبودت

عزیزممم منم دندون درد دارم و دستمم درد میکنه باید سعی کنیم بخوابیم 

خابم نمیبره از درد

شوهرم ک تخت خابیده انگار ن انگار درد میکشم از صب با اینکه دندونمو کشیدم مریض بود همش پرستاریشو کردم حالا اون خابه خابه

خدایا شکرت❤🥰