یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ولی مگه ن این که باید دربیاد من فک میکردم پیرسینگ بخوای میتونی دربیاری🤔
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
عه اخه من ی بار ی رمان خارجی میخوندم بعد پسره در اورده بود دختره میگفت چرا دراوردی
پسرم گفت بخوای زمان های س.. میزارم
رو لبش بود
منم گفتم حتما دست خود ادمه میتونی هروقت بخوای دربیاری
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘