2777
2789

اگر مدت‌هاست در رابطه‌ای گیر کرده اید که در آن آزارش بیشتر از عشق و همدلی‌اش است.

اگر مدت‌هاست از فردی که با او در رابطه هستید راضی نیستید و مدت‌هاست به این نتیجه رسیده‌اید که نمیتوانید تحملش کنید، اما همچنان مراعات میکنید و حرصتان را سرکوب میکنید و جلو میروید و دنبال فرصت یا توضیحی هستید که با او بهم بزنید،

از خودتان بپرسید:

چه کسی در زندگی‌ام اجازه نمیداده اعتراض کنم؟

چه کسی زمان‌هایی که از شخصی یا موقعیتی خوشم نمی‌آمده اجازه نمیداده مخالفت کنم و تصمیم مستقلی از تصمیم او بگیرم؟ (مثلا اگر از شخصی خوشم نمی‌آمده، معاشرت نکنم یا مثلا مهمانی خانوادگی را شرکت نکنم چون با افرادش احساس نزدیکی و صمیمت نداشته‌ام)

از خودتان بپرسید که چه کسی اجازه نمیداده از چیزی خوشتان نیاید و با این حس راحت باشید و به زور شرایط را تحمل نکنید؟

جواب به این سوال‌ها شما را به واقعیتی درونی میرساند، به این واقعیت که من به خودم اجازه نمیدهم خوشم نیاید، توضیح ندهم و آن موقعیت، شرایط یا فرد را ترک کنم. درست مانند کسی که سالها قبل اجازه‌ی ابراز احساسات ناخوشآیندم را به من نمیداده.

.

.

.

پ.ن:

ما اجازه داریم خوشمان نیاید، لازم نیست این احساس را توضیح دهیم اما لازم است در مورد تصمیممان گفتگو کنیم و با احترام موقعیت، شرایط، رابطه و یا فردی را ترک کنیم.

متن #پونه_مقیمی

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
پسراهم اینطوری ترک میکنن یه دختر میمونع... قبل رابطه عقل داسته باشین بعدش یکیو وابسته نکنین

خب قبل رابطه چطور بفهمن که طرف چطوریه یا با هم جوریم با تجربه کردن و وارد رابطه شدن ادم ها می‌فهمن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبل رابطه چطور بفهمن که طرف چطوریه یا با هم جوریم با تجربه کردن و وارد رابطه شدن ادم ها می‌فهمن.& ...

اگ اینطوریه هرروز ادم باهمه باشه بعد طرفو ول کنه بگه خوشم نیومد

درسته ادم با تجربه میفهمه ولی هرچیزی اصولی داره یه سری بدیهیات از اول مشخصع مثلا قیافه  پسره ۱ ساله دوسته بعده ۱ سال میگ قیافتو دوسندارم....

باید هرچیزی براساس منطق باسه

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩