2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت چه ها که دیدم😐💔

1267 بازدید | 150 پست

داشتم تایپیک رو میخوندم نوشته بود عمل دماغ حرامه😐💔💔چن روز پیش یه تایپیک دیگه خوندم زده بود موسیقی حرامه😐💔

یا یکی دیگه ادامس جوییدن حرامه😐💔

حالا واقعا حرامه یا چرت میگن؟!اخه اصلا منطقی نیس 

کلا منطق حلال و حرامم به هم خورد💔😐

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

فردا زندگی کردن هم حرام اعلام میکنن😐💔

تاپیکای مادر شوهر و دعوا با خواهر شوهر و از این حرفا چرا همیشه جذابیت خاصی داره؟😂ادم سیر نمیشه از این تاپیکا لامصب😂😂 تا جایی که بتونم برای تایپکای عکس تگتون میکنم جا نمونید😂🤪⁦✌🏻⁩ لباس تنم الان قرمزه، میدونم به تو ربطی نداشت ولی میتونستی نخونی😊😂😂حالا که لطف کردی تا اینجا چرت و پرتام رو خوندی ریپلای کن بگو چه امضای چرتی دلت خنک شه، نه اصن هر چه دل تنگت خواست بگو😂 راستی هیچ وقت یادمون نره پشت هر کدوم از این تاپیکا یه ادم واقعی نشسته نه مجازی! دل کسیو نشکنیم🙂⁦♥️⁩کجا میری نرو هنوز امضام ادامه داره😂میخوام چند تا رمان قشنگ بهت معرفی کنم: کوئوکا، فصل وصال، بی تو جهانم خالیست، ارثیه مادربزرگ، تب تند پیراهنت.خواننده مورد علاقم محسن یگانه و محسن چاوشیه .همیشه اهنگاشون ارامش میده.همه اینا به تو ربطی نداشت اره میدونم وقتت تلف شد😐😝با ارزوی موفقیت از طرف یه سینگل😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

دو روز دیگه میان میگن نفس کشیدن حرامه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
فردا زندگی کردن هم حرام اعلام میکنن😐💔

حتی نفس کشیدن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

کلا ی جو گرفتع ک ادم حسش نمیکشع بچرخه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh