2777
2789
عنوان

لطفا بیاین متاهل ها

218 بازدید | 23 پست

بچه ها من با شوهرم دعوا کردم حالم بد شد حرفای بدی بهش زدم پشیمانم چجوری برم جلو که کوچیک نشم 

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری

تو دعوا و ناراحتی سعی کنید حرمتها رو حفظ کنید که بعدا پشیمون نشید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم وقتی تو دعوا دهنت رو باز کردی و چشماتو بستی با هرکلمه ی بدی ک گفتی خودتو کوچیک کردی الان هرکاری برای جبرانش کنی داری خودتو بزرگ میکنی از شرمندگی در میاری

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

کوچیک شدن جلوی شوهرت ک اینقدر خارش کردی اشکال نداره . 

بگو تحقیر کردم و تاوانش رو هر جور بلدم پس میدم حتی ب قیمت کوچیک شدن خودم

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
تو دعوا و ناراحتی سعی کنید حرمتها رو حفظ کنید که بعدا پشیمون نشید

هیچی جوابمو نمی داد فقط من می گفتم شاید تقصیر اون بود کامل ولی من واقعا بد دعوا کردم الان فقط میخوام گریه کنم 

وقتی مقصر خودت بودی دیگ بنظر من کوچیک شدن معنی ندارع 

باید بری و باهاش حرف بزنی و ازش عذرخواهی کنی

همون جوری باش ک وقتی طرف مقابلت ناراحت کرد توقع داری اونم همونجوری بیاد وازدلت دربیاره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اشتباه کردی بالاخره تو مقصری

میتونی روز بعد که سرکاره زنگ بزنی حالشو بپرسی و بگی بابت حرفام عذر میخوام

این چندتا جمله غوغا میکنه

بدون حاشیه و صریح

اگه بگی تو این کارو کردی عصبانی شدم اینارو گفتم بی فایدس

فقط بگو عذر میخوام بهت توهین کردم دنبال بهونه و ...نباش محکومش کنی

لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉
حرمتارو از بین نبرید تو دعوا از دل لامصب نمیره شوهر منم اینطوریه

اصلا نگام نکرد رفت رو مبل خوابید بابا تقصیر اون بود دیگه میبینه من الان با خودمم کلنجار و ناراحتم

هیچی جوابمو نمی داد فقط من می گفتم شاید تقصیر اون بود کامل ولی من واقعا بد دعوا کردم الان فقط میخوام ...

بعد از این حواست باشه

همسرت معلومه مرد خوب و صبوریه

الان برو ببوسش و ازش عذرخواهی کن🤗

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اشتباه کردی بالاخره تو مقصری میتونی روز بعد که سرکاره زنگ بزنی حالشو بپرسی و بگی بابت حرفام عذر میخ ...

اصلا حرف نمی زنه رفته چراغ هم خاموش کرده فک نمی کردم انقد ناراحت بشه 

اصلا نگام نکرد رفت رو مبل خوابید بابا تقصیر اون بود دیگه میبینه من الان با خودمم کلنجار و ناراحتم

عزیزم اگه تقصیر ایشونم بوده باشه دلیل به بی احترامی نمیشه. منم همیشه به شوهرم میگم شخصیت خودتو نشون میدی چیز از منو خانوادم کم نمیشه بعدش محلو ترک میکنم یکم بعد میاد منت کشی. چرا اینارو بگی بعد بری منت کشی؟