2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

315 بازدید | 12 پست

به شوهرم میگم با این حقوق کم حساب شده خرج کن . همیشه یه بخشی از حقوقش رو نمیدونم چکار میکنه که نیست اصلا . در جواب میگه لازم نیست هرچیزی رو بدونی . خیلی بیخیاله تو مسائل مالی. یه عالمه هم بدهی داریم که واقعا کم اوردیم دیگه . 

نخونده میگم بخدا حق با توعه مردا خیلی پررو هستن😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی انشالله خدا بهتون کمک کنه شماها تنها نیستید خیلی از زنو و شوهر میبینم همش بخاطر پول و مشکلات مالی اختلافی دارن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
نخونده میگم بخدا حق با توعه مردا خیلی پررو هستن😂

حتما به خانوادش میده مثل شوهر احمق من😉

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
حتما به خانوادش میده مثل شوهر احمق من😉

چند سال پیش خیلی کمک میکرد بهشون . راستش به مامانشم شک میکنم ولی مطمئن نیستم . اخه وقتی خودمون موندیم تو خرج زندگی . به بقیه پول دادن اشتباهه چرا نمیفهمن این مردا