2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

315 بازدید | 12 پست

به شوهرم میگم با این حقوق کم حساب شده خرج کن . همیشه یه بخشی از حقوقش رو نمیدونم چکار میکنه که نیست اصلا . در جواب میگه لازم نیست هرچیزی رو بدونی . خیلی بیخیاله تو مسائل مالی. یه عالمه هم بدهی داریم که واقعا کم اوردیم دیگه . 

نخونده میگم بخدا حق با توعه مردا خیلی پررو هستن😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی انشالله خدا بهتون کمک کنه شماها تنها نیستید خیلی از زنو و شوهر میبینم همش بخاطر پول و مشکلات مالی اختلافی دارن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
نخونده میگم بخدا حق با توعه مردا خیلی پررو هستن😂

حتما به خانوادش میده مثل شوهر احمق من😉

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
حتما به خانوادش میده مثل شوهر احمق من😉

چند سال پیش خیلی کمک میکرد بهشون . راستش به مامانشم شک میکنم ولی مطمئن نیستم . اخه وقتی خودمون موندیم تو خرج زندگی . به بقیه پول دادن اشتباهه چرا نمیفهمن این مردا