2777
2789
عنوان

دعایی که شبکه تماشا الان پخش کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4888 بازدید | 30 پست
اللهم رب هذه بود اولش? من کنجکاو شدم بدونم

گفتم بهت عزیز دلم

سرچ کن دعای هفتم صحیفه سجادیه کلیپ با زیرنویس میاره ببین خیلی خوبه معنیش خیلیییی😭من دلم خیلی گرفته بود اینو گوش کردم چقدرررر دوسش داشتم

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

دعای هفتم صحیفه سجادیه بود عزیزم

خیلی خوب بود معنیشو بخون😭😭😭

میشه واسه رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم؟💙آخه دعای شما مهربونا همیشه میگیره💎😃🙂اگه به قرآن اعتقاد ندارین بزنین روی این متن
کدوم دعا الهی عظم البلا هرروز میده    

نه دعای هفتم صحیفه خیلی خوب بود خیلی😭

شک کردم از وقتی کرونا اومده تی وی مدام یا دعای فرج بخش میکنه یا هفتم صحیفه سجادیه

عه

من اولین بار بود این دعا رو میدیدم باورت میشه

چقدر هم به موقع بود

اره معنیش به ادم این پیامو میده که همه چیو بسپار ب خدا خودش درست میکنه همه چیو😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
خیلی قشنگه از اوایل با داریم میخوندنش

خیلی خوب بوو😭😍ان شالله یه نی نی سالم و صالح باشه عزیزمممم😍😍😍با دل پاکت برای منم دعا کن❤

اره معنیش به ادم این پیامو میده که همه چیو بسپار ب خدا خودش درست میکنه همه چیو😍

اصن داش مشکلات منو میگف

من یه مدت به خاطر مشکلاتم اعمالمو انجام نمیدادم از دست خدا ناراحت بودم

این دعا قشنگ داشت حرف دلمو میزد💔😭

بله همین الان یافتمشخیلی خوب بود خداوندا😭❤

دیدی گفتم من هرروز میخونم معنیش خیلی زیباست التماس دعا

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
دیدی گفتم من هرروز میخونم معنیش خیلی زیباست التماس دعا

مرسی که گفتین😍😍لایق دعا نیستم ولی چشم

لطفا شما هم منو دعا کنید خیلی زیاددد❤❤💔

مرسی که گفتین😍😍لایق دعا نیستم ولی چشم لطفا شما هم منو دعا کنید خیلی زیاددد❤❤💔

قربونت گلم‌‌ 

ان شاءالله که حاجت روا بشی 😍

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
قربونت گلم‌‌  ان شاءالله که حاجت روا بشی 😍

همچنین ممنونم😍😍😍❤