2777
2789

آمار و احکام کلی میدن بدون پایه و اساس!

نمونه‌ش:

همه‌ی دنیا به این نتیجه رسیدن تک‌فرزندی غلطه!

منبع: اخبار هواشناسی شین‌هوآ😑

روانشناسای اروپایی‌م تایید کردن فلان فعالیت جنسیِ اسمشو نیار مضره! 

منبع: چند تا ویدیو تو یوتوب دیدم

تو خارجم دیگه همه فهمیدن ازدواج تو سن پایین بهتره!

منبع: استاد ریاضی مهندسیمون تو کلاس گفت...

از نظر علمی کاملا اثبات شده آدم‌فضاییا به جو زمین رفت‌و‌آمد دارن ولی ناسا از مردم پنهان می‌کنه!

منبع: کتاب ارابه‌ی خدایان

عامو حرفی داری بزن ولی چرا آمار بی‌پایه و اساس ضمیمه‌ش می‌کنی...؟

بعد که میگی غلطه، جواب می‌دن حالا اونش مهم نیست اصل مطلبو بچسب شما!!!😣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماچ به کلت

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

حالا اینا رو ول کن اصل مطلب رو بچسب😂😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم