2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

؟؟؟؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
میگم اگه بخام طلاق بگیرم یک جانبه راحته؟

طلاق یک طرفه عزیزم؛بله

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
میگم اگه بخام طلاق بگیرم یک جانبه راحته؟

حق طلاق خوبه.

ولی بدون مهریه که نمیشه مثلا میتونی مهریه رو کمتر بزاری مثلا ۱۴سکه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اخه خارجه میترسم گم و گور شه حق طلاق محصری راحته؟

بله حق طلاق که بگیری مثل مرد میتونی هروقت خواستی جدا بشی راحت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

همون چهارده تا بود حالا دبه کرده 

نه دیگه اینجوری هم درست نیست که.

بگو میخوایی چهارده تارو بیخیال یه خونه یا زمین بزن بنامم😂😂

ببين حق طلاق گرفتن ٣ تا شرط داره كه اعتبار داره و هيچ جوره نميتونه پسش بگيره 

اول بري دفتر اسناد رسمي  محضر ازدواج و تو عقدنامه بنويسي فايده نداره 

دوم بنويسي وكالت بلاعزل طلاق  يعني نميتونه عزلش كنه و پسش بگيره بلاعزل قيد بشه 

سوم بنويسي بدون هيچ شرط و شروطي  مثلا بعضيا مينويسن وكالت طلاق در ازاي بخشيدن مهريه خب اين شرط گذاشته پس مسخرست 

پس شد دفتر اسناد رسمي وكالت بلاعزل طلاق بدون هيچ شرط و شروطي 

كلا حق طلاق داشته باشي خيلي به نفعته هر وقت نخواي ادامه بدي خيلي راحت جدا ميشي بدون حضور اقا ولي نداشته باشي ميتونه اذيتت كنه طلاقت نميدم همينكه هست بسوز و بساز