2777
2789
عنوان

معذرت خواهی از شوهر

220 بازدید | 11 پست

سلام ، با شوهرم،  دعوام شده تقصیر من بود خیلی کاربدی کردم گفتم منو ببخش گفت اول بار و دوم بارت نیست در ضمن کارم خیانت نبود ولی پسر عموش گفت بهم میره پیش زنای بدکاره ، منم رفته بودم شهرستان بهش پیام دادم گفتم رفتی پیش زن بدکاره و کلی دعوامون شد گفت تو ب همه اعتماد میکنی با همه حرف میزنی دیگه از چشمم افتادی گفت دیگه همه چی تمومه لطفا قضاوت نکنید ولی بخاطر شرایطم عقد موقتیم ، نمیدونم چیکار کنم منو ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم خواهرم پیشم بود گفتم بیا ببرمون بیرون نیومد رفت شهرستان ، پسر داییشم گفت بیاید من میرم بیرون میبرمتون ، رفتیم بعدش ب گوشش رسید ، پسر داییشم گفت بیا با من دوست شو ولی من قبول نکردم ، ب خودشم گفت داشت دیونه میشد ، الان یه هفته گذشته ولی میگه دیگه نمیخامت 

برفرض که شوهرت خیانت‌میکنه پسرعموی‌الاغش چرا بهت گفت

چون قبل شوهرم از من خوشش میومد الانم دنبالمه شمارمم عوض کردم ولی دیگه شوهرم منو نمیبخشه میگه چرا باهاشون حرف زدی 

چون قبل شوهرم از من خوشش میومد الانم دنبالمه شمارمم عوض کردم ولی دیگه شوهرم منو نمیبخشه میگه چرا باه ...

حق با شوهرته

اون الاغ میخاد زندگیتو حراب کنه نباید باهاش حرف میزدی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
حق با شوهرته اون الاغ میخاد زندگیتو حراب کنه نباید باهاش حرف میزدی

حتی گفتم زود باش عکس بفرست ببینم کجایی از خودش و مادرش یهویی فرستاد گفت خونه م ...گفت دیگه مغزم ترکید نمیتونم این جنگ و جدلو تحمل کنم