2777
2789
عنوان

واییی فقط خانوما بیایننن

198 بازدید | 17 پست

بچها این مشکل دوستمه گفته بگم اینجا

چند وقت پیش ناحیه واژنش یکم سوزش داشته یکم خارش طبق رسم قدیمای مامانش اینا و.. روغن علفی خوردنی میزنه بهش اروم هم میشه 

الان یعد یه مدت مثلا ۱ هفته بار شروع شده میسوزه خیییییلی و یکم خارش قرمزی و خییییلی زیاد

هیچ چیز جدیدی هم استفاده نکرده شامپو صابون شوینده .. ایناهم استفاده نمیکنه و ژیلت هم استفادع نکرد

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

چقدر با دوستاتون روتون بازه اینارو میگین

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت داره

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

چقدر با دوستاتون روتون بازه اینارو میگین

خب کمکی نمیتونی بکنی مجبوری بمونی ؟ بزن بیرون برو نه خودت اذیت شی نه یکی دیگه

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خب عفونت کرده باید بره دکتر 

مامانه چرا درمان الکی از خودش صادر کرده اون ناحیه خیلی حساسه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
😂😂😂😂

مرسی واقعا . 

مرسی که اینقدر زیاد بیشعوری 

خب عفونت کرده باید بره دکتر مامانه چرا درمان الکی از خودش صادر کرده اون ناحیه خیلی حساسه

از خییییلی سالا پیش و انگاری خانوادگی اصلا ، میسوختن اینو استفاده میکردن

فکر کردن اینم سوخته

عفونت گرفته بگو بره دکتر

چقدر با دوستاتون راحتین🥴

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
از خییییلی سالا پیش و انگاری خانوادگی اصلا ، میسوختن اینو استفاده میکردنفکر کردن اینم سوخته

عفونت واژن حتی از نشستن طولانی مدت هم ممکنه پیش بیاد فقط باید دوستتون بره دکتر زنان براش دارو بنویسن 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
مرسی واقعا . مرسی که اینقدر زیاد بیشعوری

اون زنی بیشعوره که از بدن خودشم خبر نداره مثلا دوستت نمیدونه بدن خانوما بشدت حساسه و نباید سرخود کاری کرد ؟معلوم نیست تو چ قرنی زندگی میکنن ملت😂😂

عفونت گرفته بگو بره دکترچقدر با دوستاتون راحتین🥴

باشه مرسی

خب مجبور بود بگه که اینجا بگم.

عفونت واژن حتی از نشستن طولانی مدت هم ممکنه پیش بیاد فقط باید دوستتون بره دکتر زنان براش دارو بنویسن

ممنون مهربون❤️