2777
2789
عنوان

تا حالا شده بچتون گیربده که یکی دیگه بیارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 67 پست
چون خودشون دچار کمبود محبتن هیچ وقت حس خواهر و برادر شدن رانداشتن

میخان به خودشون امیدواری بدن ک اگه ماتک فرزندیم درعوض محبت وامکانات داریم درصورتی ک ماچندفرزنداام همینارودارین بعلاوه خواهروبرادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم ک اینجور میگم ولی خیلی طرز فکرتون کوته هس،ما عقیدمون اینه ک چه یکی چ دوتا بچه به خواسته هاش ت ...

ببخشيد از نظر من طرز فكر شما كوتاه هست كه عوض اينكه همه وقت و حوصله و انرژي تونو تمام و كمال براي يه بچه بذارين تقسيم ميكنين! دوما همه پدر و مادرا ادعا دارن همه كار براي بچشون كردن بايد بشيني پاي درد دل بچه ببيني واقعا اينطور بوده يا نه! 

شما عاقل و استثنا هستين اكثرا ديدم كه ميگن بچه بلخره بزرگ ميشه مگه پدر مادرامون براي ما چيكار كردن ك ...

ن عزیزم،ما نه به حرف بچه ۵سالمون بچه اوردیم نه این فکرارو داریم،هر کی بچه میخواد باید همه چیو با همه چیزایی ک تو زمان حال هس بسنجه و ببینه اگه قادره از عهده اش بر بیاد بیاره 

ببخشيد از نظر من طرز فكر شما كوتاه هست كه عوض اينكه همه وقت و حوصله و انرژي تونو تمام و كمال براي يه ...

بچم حتما خیلیییییی تامین هستش که احساس کمبود نمیکنه و میگه بیار ی بچه،و جالبیش اینجاس که هر وقت ک چیزی براش میگیریم فوری گفته برای نی نی دیگمونم بگیر...با اینکه هنوز بچه ایی نیس...اینقد تامین هس ک کمبود نداره و مطمئنه فرقی نمیذاریم....باید از این طرف قضیه نگاه کنین و همه رو با همه نسنجین

زمان شما به شوري الان قحطي بوده؟!! زمان شما شب ميخوابيدي صبح بلند ميشدي قيمت گوشت ٣ برابر ميشد؟! صاح ...

من نه تبلت موبایل داشتم نه تا امروز به رستوران رفتم حقوق پدرم درحد خورد خوراکمون بود ولی محبتشونو ازما دریغ نکردن به هممون یه اندازه عشق میورزیدن برای چیزای نداشتمون تشویقمون میکردن خودمون پسندازکنیم وسیله مورد نظر مونو بخریم

وای جان چ باحال،خدا حفظ کنه شمارو برای هم...من شنیدم میگن بچه اول هر جنسی بگه بچه بعدی میشه همون واس ...

همچنین شماروبرای هم عزیزدلم  

نمیدونم واقعا شایدخدا دل کوچولوی منو دیده بودکه چقدرداداش دوست داشت وازابجی خوشش نمیومد  ان شاءالله صلاح خداهم برای شما باعلاقتون یکی باشه  

من نه تبلت موبایل داشتم نه تا امروز به رستوران رفتم حقوق پدرم درحد خورد خوراکمون بود ولی محبتشونو از ...

بله درسته اما من ميگم شما بچه هاي قديم و قانع بودين الان به بچه هاي اين دوره زمونه ميشه همچين چيزي رو گفت؟! ميشه بهشون بگي نداريم خودت پس انداز كن؟! ميشه بهشون بگي غذاي رستوران نخواه سفر فلان نخواه گوشي نخواه در حالي كه همه الان دارن؟! الان بچه ٥ ساله تبلت دستشه شما ميتوني وقتي بچت ميبينه بگي نخواه؟! 

بچه هاي اين دوره زمونه عشق و محبت ميفهمن؟! 

نسل الان خيلي فرق كرده هر كي ميخواد بچه بياره بايد يه نگاه به شرايط الان بكنه بعد بچه بياره