2777
2789

منو دوست پسرم یه ساله باهم بودیم تو این مدت هیچ وقت حرف رفتن یا کاتو نمیزد فقط من میزدم اونم جلومو می‌گرفت همیشه تا نرم ولی از بس گفتم میرم اونم گفت بشین سرت جات دیگه خسته شده و نمیگه منم دیگه نمیرم میرم... هر وقت کات میکردیم بعد چن روز میومد میگفت برگرد من تو رو این حال تنهات نمیزارم..  خواستم بگم بازم میاد؟ خودش گفته بود بزا مرگ ما رو از هم جدا کنه(((: بازم بچه شدم نه؟ بگزریم/: اگه نیاد چی؟ الان نزدیک یه هفتس سراغمو نمیگیره... 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود کرده را تدبیر نیست منم عشفم رفته و همچنان منتطرم😔

وای چقدر هم دردیم حالم خوب نیست 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تو چن وقته رفته؟؟

۱۲ روزه قرار بود واسه عید عقد کنیم حالا رفته 😔😔تورو خدا دعام کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ان شاء الله عشق توام برگرده گلم😔حال منم خوب نی😞

از حضرت فاطمه میخوام کمکت کنه و عشق توام برگرده همه عاشقا به عشقشون برسن

ان شاء الله گلم خدا از دهنت بشنوه♥️🥀

انشالله 

انشالله برگرده عزیزم توم برا من دعا کن توروووقران اسمم زهرا😔😔 چن وقت باعم بودین؟

چشم دورت بگردم من میای بریم خصوصی