2777
2789
عنوان

برم ازمایش بارداری؟

324 بازدید | 23 پست

سلام دوستان..من امروز موعدمه هنو پریود نشدم.صبح بی بی چک منفی شد البته مارک ویور بود خط سی هم خیلی دیر افتاد.هفته پیش لکه بینی داشتم به مشخصات لانه گزینی همراه دلدرد موقع پریود.

الانم دلم خیلی درد میکنه.میگم برم ازمایش ببینم چی میشه.اگ منفی بود دارو بخورم اینا ک دردم کم بشه.برم یا صبر کنم؟

تخمک گذاری با کیت 17 بهمن بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من امروز موعدم بود

از روز بیست و سه از ویور استفاده کردم تا روز بیست و هفت درجا دو خط صورتی انداخت و بعد خط کنترل پررنگ تر شد .

روز بیست و هفت مجدد مدیکور زدم منفی شد

بیست و هشت بعد یک ساعت یه هاله کمرنگ و امروز که روز سی بود مدیکور بعد دوازده دقیقه خط صورتی داد ولی ویور درجا دو خط قرمز برام انداخت .

نمیدونم کدوم درست تر هست 

منم مناظرم مدیکور پررنگ بشه بعد برم آز بدم

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
سلام من امروز موعدم بود از روز بیست و سه از ویور استفاده کردم تا روز بیست و هفت درجا دو خط صورتی ا ...

خوشبحالت حداقل خط میندازه من ک هیچی😞

ان شاالله نی نی داشته باشی❤❤❤

خوشبحالت حداقل خط میندازه من ک هیچی😞 ان شاالله نی نی داشته باشی❤❤❤

عزیزم شما هم احتمال داره باردار باشی

مارک ویور اصلا خوب نیست

من با اونکه برام هاله داشت و امروز هم دو خط قرمز ولی برای اطمینان از مدیکور کنارش استفاده میکنم و میبینی که مدیکور با اون حساسیت تازه هاله انداخت

ویور یا کاذب زیاد میده یا متفی الکی زیاد میده

از یه مارک دیگه امتحان کن و نتیجه رو ببین چی میشه

برات دعا میکنم

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
دلم خیلی درد میکنه هفته ی پیش هم همینجوری شد خودش قطع شد.کلافه شدم😰

سلام عزیزم رفتی ازمایش بدی 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

سلام عزیزم رفتی ازمایش بدی 

امروز بعدازظهر خواستم برم ولی ب خاطر تعطیلات همه جا بسته بود.موند برا شنبه..با این همه تاخیر پریود اگ جواب منفی باشه خیلی داغون میشم.پریروز مدیکور همون اولش ی خط کمرنگ انداخت ولی دیروز اطلس هوم منفی شد.