2777
2789
مبارکه عکساشم بزار

ان شاالله به هر چی که از خدا میخوای برسی  و ان شاالله جایگاه پدرت بهشت برین باشه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه برا عروسی بچه هاشون خوشحالن مادر شوهر من عذا گرفته بود...ما دوسال عقد بودیم پدرمم بشدت مخالف عقد همو اول خاستگاری گف من از عقد طولانی خوشم نمیاد اونام قبول کردن با این حال دوسال عقد بودیم..ما ب بدبختی وام جور کردیم خانواده شوهرم اصلا نگفتن کی ضامنتون شد و از کجا وام گرفتین بعد ما همه کارامونو کردیم با کلی جگر خونی پدرم ب همه رو زد ک بیان ضامنمون بشن درصورتی ک وضیفه پدرم نبود بعد وامو گرفتیم خواهرشوهرم با من بحث کرد دعوا آنچنانی که چرا میخوای بری آرایشگاه فلانی😐چرا داداشم خرج کنه😐بعد من معدم خونریزی کرد سه روز بیمارستان بستری شدم از استرس...بعد من مرخص شدم با حال بد ک گفتن خاله مادرشوهرم فوت شده حالا ۱۰۰ سالش بود مادرشوهرمم بهونه اورد تا چهلم تموم نشه من عروسی نمیگیرم کلی آدم رقت پیشش راضی نشد اینو بهونه کرده بودن چون بعد چهلم محرم بود میخواستن ی جوری بگذره بره...چهلم تموم شد و چندروز قبل محرم عروسی برا ما بالخره گرفته شد اونم بزور منو شوهرم تا شب حنابندونم با روسری مشکی بود

خدایا نا امیدم نکن❤👑
برای منم انجام ندادن اینا رو به پسرش هیچی نداد حتی یک قابلمه اول ازدواج جفتمون بیکار بودیم نگفتن ا ...

هنوز که هنوز بعد ۸ سال یادم نمیره.منم مث خودشون رفتار میکنم هیچوقت کادوی روز مادر و عیدی نمیدم.شوهرم دوس داشته باشه میده ولی من ن.بعد میشینه میگه فلان عروسم اینو برام خرید فلان دخترم اونو خرید خوب بگو زن حسابی تو واسه اونو عقد و عروسی و جهاز و طلا ...سنگ تموم گذاشتی وظیفشونه من چی منم باید مث اونا رفتار کنم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
هنوز که هنوز بعد ۸ سال یادم نمیره.منم مث خودشون رفتار میکنم هیچوقت کادوی روز مادر و عیدی نمیدم.شوهرم ...

منم هیچ هدیه ای نمیدم فقط زنگ میزنم تبریک میگم

یکبار تو عقد برای مادر همسرم یک لباس تو خونه ای خریدم اونموقع نزدیک 200 پول دادم....بهشون که دادم نگاه کرد گفت من که اینو نمیپوشم لباسم باید تا زیر بااسن باشه....اون اولین و اخرین هدیه من بود

فقط خدا رو شکر میکنم همسرم اصلا وابسته اونها نیست حتی 1 درصد

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
منم هیچ هدیه ای نمیدم فقط زنگ میزنم تبریک میگم یکبار تو عقد برای مادر همسرم یک لباس تو خونه ای خرید ...

چ خوب .متاسفانه شوهر من به شدت وابسته هست اگه چیزی بگم میگه خوب حتما اون موقع نداشتن من هیچ انتظاری ازشون ندارم و تو هم نباید داشته باشی .بعد جاریم که عروسیش ۲ سال قبل من بود پدرشوهرم ی زمین خوب فروخت که براش طلا و جهاز و عروسی خوب گرفت بعد مادرشوهرم هر جا نشست فقط از همین عروس تعریف میکرد که هیچ جهازی نیاورده بود انگار آسمدن باز شده بود این عروس واسه اینا افتاده بود ولی خوشم اومد آخرش رفت البته همینجوری نرفت تا دوسال اینارو میکشوند به دادگاه و فحش و دعوا کلی هم چیز برد و رفت

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چ خوب .متاسفانه شوهر من به شدت وابسته هست اگه چیزی بگم میگه خوب حتما اون موقع نداشتن من هیچ انتظاری ...

وای ادم چقدر حرص میخوره ببینه برای یکی زمین فروختن اما برای تو کاری نکردن  

البنه اینم بگم پدر همسرم فوت میکنه و بچه ها به مادر وکالت تام میدن(برای اموال)مادر همسر منم یک زمین رو میفروشه میده برادر همسرم خونه میخره(در واقع پولی که سهم الارث بوده و همسر من سهم داشته)اما به همسر من یک ریال هم ندادن

الانم باقی اموال به اسم مامانشه...اخیرا خونه عوض کرد 50 تومن کم داشت دخترش نصف این مبلغو بهش داد و مادر هکسرم یک دانگ خونه رو به اسمش زد...البته ارزش یک دانگش حداقل 500 میلیونه

فقط خدا رو شکر زیاد نمیبینمشون

ان شاالله به هر چی که از خدا میخوای برسی  و ان شاالله جایگاه پدرت بهشت برین باشه

ممنونم 🙏 همچنین

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺