ما شهریم اونا روستان دم ب دیقه میگن بابا کی مونده شهر بیاین روستا،میگن کی بیمه میکنه خودشو ک شما بیمه هستین😂...ی جورابم ک بخرم خواهرشوهرم میگه چقدگرون خریدی چ زشته😐 بهم میگه چرا فیلم عروسیتونو میکس کردیم همینجور بهم ریخته قشنگ بود این چیه😐😐😐خیلی بی منطقن ....مادرشوهرم درامدش خیلی خوبه خرجشم از ما خیلی کمتره در کل ن اهل لباس خریدنه ب هیچ وجه نه اهل تفریح نه هیچی پولاش تو کارتشه میاد خونمون با بغض بشوهرم میگه من هزارتومنم ندارم😐خیلی رومخه
برا عروسیمون هزارتومنم خرج نکرد شوهرم وام گرفت..حالا اونروز مادرشوهرم میگف خیلی اشتباه کردین وام گرفتین 😐باید زمان عقد کمتر خرج میکردین ک خرج عروسیو داشته باشین😐خودشونو کامل کشیدن کنار
باردارم درمورد اسم نظر میدن هی میاد پیش من مادرشوهرن میگه مادرت سیسمونی خرید دوباره میره خونه پدرم ب مادرم میگه سیسمونی خریدی؟😐مث این یچه ها میدونه من از قنداق بدم میاد همیشه میگه من بچتو قنداق میکنم روسری قدیمیم سرش میکنم میخواد لج منو در بیاره😐 شوهر من کارگره پول نون خودمونو بزور داریم همیشع توقع کمک دارن دوست دارن شوهرم قید دکتر منو خرج منو بزنه برا اونا خرج کنه....اینا فقط ی قسمتیش هست