2777
2789

شب عروسیم سی میلیون طلاهامو دزدیدن بعدشم گفتن خودت دزدیدی و دادی به خونوادت..حالا بماند که چه ها نکردن و چیا نگفتن و چه اختلافاتی ننداختن.. البته خواهر شوهرام هر چهارتاش کلا کات هستیم 

هنوز که ازدواج نکردم ولی مادرم بچه دار نمیشد خانواده پدرم برای پدرم رفتن خاستگاری که ی زن بگیرن برای ...

عزیزم 😍😂

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂داستا غم انگیز خنده داری بود😂

اره اشک شوق باید ریخت 

افرین به بابات روز پدر براش سنگ تموم بزار

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

تازه عروسیمو زهرمارم کردن هیچی خرج نکردن نه کالا نه خرید هیچی،همشو پدرم خرید..بعدشم که اون بالا گفتم طلاهامو دزدیدن دو سال پیش سی میلیون بود قیمتش الان فکرشو بکن چن برابر شده..هر روز میسوزم هر روز ..اتفاقا همین صبح هم در موردش با همسرم صحبت میکردیم

ما شهریم اونا روستان دم ب دیقه میگن بابا کی مونده شهر بیاین روستا،میگن کی بیمه میکنه خودشو ک شما بیمه هستین😂...ی جورابم ک بخرم خواهرشوهرم میگه چقدگرون خریدی چ زشته😐 بهم میگه چرا فیلم عروسیتونو میکس کردیم همینجور بهم ریخته قشنگ بود این چیه😐😐😐خیلی بی منطقن ....مادرشوهرم درامدش خیلی خوبه خرجشم از ما خیلی کمتره در کل ن اهل لباس خریدنه ب هیچ وجه نه اهل تفریح نه هیچی پولاش تو کارتشه میاد خونمون با بغض بشوهرم میگه من هزارتومنم ندارم😐خیلی رومخه

برا عروسیمون هزارتومنم خرج نکرد شوهرم وام گرفت..حالا اونروز مادرشوهرم میگف خیلی اشتباه کردین وام گرفتین 😐باید زمان عقد کمتر خرج میکردین ک خرج عروسیو داشته باشین😐خودشونو کامل کشیدن کنار

باردارم درمورد اسم نظر میدن هی میاد پیش من مادرشوهرن میگه مادرت سیسمونی خرید دوباره میره خونه پدرم ب مادرم میگه سیسمونی خریدی؟😐مث این یچه ها میدونه من از قنداق بدم میاد همیشه میگه من بچتو قنداق میکنم روسری قدیمیم سرش میکنم میخواد لج منو در بیاره😐 شوهر من کارگره پول نون خودمونو بزور داریم همیشع توقع کمک دارن دوست دارن شوهرم قید دکتر منو خرج منو بزنه برا اونا خرج کنه....اینا فقط ی قسمتیش هست

خدایا نا امیدم نکن❤👑

مثل وز وز رو مخم هستن و پرتوقع هرلحظه زندگیمو نابود کردن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

نامزد بودم به هم زدم

خانواده اش کلی بهم وعده وعید الکی دادن و خودشون خوب نشون دادن ...همین که رفتم آزمایش و مشاوره قشنگ زدن زیر قولاشون...فکر کردن  با یه آزمایش رفتن خرشون از پل گذشته😒😒😒..زن داداششم سریع شروع کرد به حسادت و دوبه هم زنی و بی احترامی...نامزدمم به حرف زن دادشش بود...دیگه بابام به هم زد همه چی رو و گفت عمرا بهتون دختر بده نیستم😏😏😏

فقط کیف کردم که وقتی به هم زدم و کلی واسطه فرستادن و اصرار کردن ولی من قبول نکردم  آبروشون پیش فک و فامیل و در و همسایه و آشنا رفت 😺😺😺

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

هرکاری که ممکنه فکرشو بکنید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بدترین کاره مادرشوهرم این بود بااین که از خیانت و زن صیغه ی پسرش باخبر بود رفته بود باشوهرش خونه ی مادرم که بیاین طلاق دخترتونو بگیرید

بدترین کار برادرشوهرم شماره ی زنی که متاهل بود وباشوهرم رابطه داشت رو گرفت ازم که حالشو جا بیاره ولی باهاش قرار گذاشته بود که بامن باش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔