2777
2789

بیا تاپیک اخرم 💔

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

خدارو شکر امروز مشکلی نداشتم تا شب هم خدا بزرگه

آدمی که از دقیقه بعد خودش خبر نداره نباید زمان حالش رو از دست بده

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که هیچوقت مشکلی برات پیش نیاد عزیزم

زندگی بالا و پایین داره 

مشکلات زیاده ولی مطمئنم که بالاخره تموم میشن و تا بخواد مشکلات دیگه سروکلشون پیدا بشه خدارو شکر میکنم و از فرصت شاد بودن استفاده میکنم و سعی میکنم بهشون فکر نکنم ولی خیلی سخته کاش قویتر بودیم

زندگی بالا و پایین داره  مشکلات زیاده ولی مطمئنم که بالاخره تموم میشن و تا بخواد مشکلات دیگه س ...

خداشکرت😍♥️

هر کسی ی سری مشکلات داره بالاخره ولی خب پایان شب سیه سفید است😁🌱

خداشکرت😍♥️ هر کسی ی سری مشکلات داره بالاخره ولی خب پایان شب سیه سفید است😁🌱

خودت چطوری عزیزم؟

حال دلت خوبه؟

اگر دوست داری حرف بزن تا خالی شی،اگر کمکی ازم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.

خودت چطوری عزیزم؟ حال دلت خوبه؟ اگر دوست داری حرف بزن تا خالی شی،اگر کمکی ازم بر بیاد کوتاهی نمیکن ...

فدات عزیزم.مشکل خاصی ندارم.فقط دلتنگ نامزدمم الان چهار ماهه ندیدمش🥺😭

فدات عزیزم.مشکل خاصی ندارم.فقط دلتنگ نامزدمم الان چهار ماهه ندیدمش🥺😭

عزیزم.چقدر طولانی

وقتی اومد کلی فشارش بده و بهش مشت بزن تا دلت خنک بشه😂😂😂

اره والا زندگی بالا و پایین داره باید بسازیم دیع😂😂😂

البته باید تلاش کنیم تا واقعا بسازیم نه اینکه تسلیم بشیم تا خودش بسازه