2777
2789

من هميشه تو قرمه سبزي لوبيامو جدا نيم پز ميكنم اضافه ميكنم اين بار لوبيامو تفت دادم اضافه كردم بوي لوبيا ميده انگارهمچي هم زدم شنبليله خشك و سبزي پودري قرمه و عصاره قرمه سبزي ولي بازم عطرش كمه تروخدا بگيد چيكار كنم !؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ب دلت  بد   دادی مگ میشه قرمه سبزی بو نده چند دقیقه برو تو حیاط    بشین بعد برو تو خونه بوهش  میاد منم  چنبن کاری کردم 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

لیمو عمانی

بدون هسته

یا کلا با پوست اول بنداز تو آب جوش یکم تلخی پوستش رو بگیر

بعدم با چنگال سوراخ کن بنداز داخلش

دو تا یا سه تا بستگی‌به میزان خورش داره و ترشی لیموت

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

نمیدونم

یکم پیاز داغ درست کن قاتیش کن.

یکمم قلم بنداز تو زودپز بعد ابشو به خورشت اصافه کن شاید خوب بشه.

اگه کرفس کوهی خشک شده هم داری میتونی بریزی یکم بوش خوبه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

به نظرم ولش کن ممکنه بخای درستش کنی بدتر بشه الآنم دیگه مهمانان میان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دارچین هم ریختی؟

سبزیا رو خوب سرخ کردی؟

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla