2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5939944/

دعانویس-برای-رفع-بستگی-و-سنگینی-کسی-میشناسه?page=3

این کاربر کلاه بردار هست میتونین تاپیکهای قبل خودشم ببینین

من تاپیک زده بودم دعا برای رفع بستگی که آدرس تاپیکم گذاشتم براتون

این خانم اومد یه شماره داد که اره کارش خوبه و تبلیغ

من بررسی کردم تاپیکهای ایجاد شدشو دیدم توی یکیش به هوای نیکوکاری یه شماره کارت اعلام کرده... امروز به اون شماره که توی تاپیکم اعلام کرده بود زدم شماره کارت بدید واریز کنم برای دعا البته نیتم بررسی بود نه دعا گرفتن... دیدم این شماره و اون شماره یکی هستند... شماره کارت‌ها رو منظورمه.. کاربریم اینه :

@گلهایروز

حواستون باشه بچه ها... اسکرین میذارم اسم واقعی شو بدونید که نتونه دیگه از این غلطا بکنه اونم توی این شرایط بد اقتصادی... اسم اصلیش روی کارتشه

.... 

😣

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خندم گرفته  

یکی از تاپیکاشو دیدم که نوشته دعا یاد گرفتم.بعد میگه پولیه من پول دادم یاد گرفتم😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
آدم باید خودش عاقل باشه

😂😂😂😂اینو تو یه فیلمی یه پیرزن سمج هی میگفت هی میگفت 😅😅

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

کار خوبی میکنی که لوش میدی ولی عزیزم کار شما و کاربرایی که تاپیک میزنید دعا برا فلان میخوام یا طلسم برام‌گرفتن و ... هم درست نیست آخه اینا همش خرافات و اراجیفه و هیچ واقعیت بیرونی جز تلقین و خود فریبی نداره