2777
2789
عنوان

💚گل نرگس💚

166 بازدید | 12 پست

یابن الحسن(عج)💚

🍂انتهای کدام مسیری مولا جان؟🍂

🍂تمام شهر به دنبالت گشتم🍂

🍂فهمیدم همه جا هستید🍂

🍂ماییم که توجهی نمیکنیم🍂

🍂تا حضور به ظهور تبدیل بشه🍂

الهی به حق عمه سادات اللهم عجل لولیک الفرج🤲💚🍃

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

خدایا ظهور امام عزیزمونو برسون خیلی بهش محتاجیم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری خدایا ظهور امام عزیزمونو برسون خیلی بهش محتاجیم

الهی هزاران بار امین🤲💚

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی هزاران بار امین🤲💚

ان شاءالله بمیرم برا آقامون خیلی غریبه😭

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

💫🍁🕊🌼💚🌼🕊🍁💫

#مهدےجان 💔

🥀هر چند دیدگانم

از دیدار روی دلربایت محروم است

اما لحظه لحظه ی بودنم،

تک تک نفس هایم،ذره ذره ی وجودم

مدیون عنایت توست.

من با تو زنده ام

و دلخوشم به نگاه گرمت،

به دعای کریمانه ات،

به تشعشع پر مهر یادت 🌼🍃

✨ صبحت بخیریاحجت بن الحسن(عج) ✨

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

ای صاحب هستی جهان مهدی جان

وی مالک ظاهر به نهان مهدی جان

ما را نبود گـــره گشـــائی جـز تــو

بنما نظری به شیعیان مهدی جان

#الهم_عجل_لولیک_الفرج

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena

ان شاءالله بمیرم برا آقامون خیلی غریبه😭

خیلی غریبه😭😭😭

💫🍁🕊🌼💚🌼🕊🍁💫 #مهدےجان 💔 🥀هر چند دیدگانم از دیدار روی دلربایت محروم است اما لحظه لحظه ...

اللهم عجل لولیک الفرج💚🤲😭

ای صاحب هستی جهان مهدی جان وی مالک ظاهر به نهان مهدی جان ما را نبود گـــره گشـــائی جـز تــو بنما ...

اللهم عجل لولیک الفرج💚🤲😭

الهم عجل لولیک الفرج. الهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم

الهی امین💚🤲

اللهم عجل لولیک الفرج یااباصالح مهدی ادرکنی

الهی امین💚🤲