2777
2789

اگر اشتباه نکنم هر دو ماه یبار یا یک ماه یبار مو اندازه یک بند انگشت رشد میکنه

دنیا در حال انتقال از یکی به دیگری است و از کف رفتنی است گیرم که دنیا برای تو بماند ؛ تو برای آن نمی مانی 🌎⚜/حضرت علی‌(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من موهام تازه ب سر شونم رسیده خیلی ناراحتم دلم موی بلند میخواد

۶ماه باید صبرکن ولی اگه ته موهات باروغن نارگیل ماساژ بدی بهتره 

کف سرت هم آروم هرروز ماساژ بده به طور غیرباوری موهات به سرعت بلند میشن

با روغن ماساژ بدم یا فقط با انگشت خالی؟

ته موهات باروغن بعد یک ساعت آبکشی کن

کف موهاتم بادست آروم ماساژ بده خاستی خیلی کم از روغن زیتون یانارگیلم استفاده کن فقط به کف سرت روغن زیاد نزن

موهات تا کجا بود مگه؟ خودت باید میگفتی مثلا تاکجا کوتاه کنه

من بخاطر موخوره و دکلره ک موهام اسیب زده بود گفتم پسرووه کوتاه کنه ولی فکر نمیکردم انقد رشدش کم باشه یک سال و نیم گذشت هنوز فقط تا شونه هامه 

من بخاطر موخوره و دکلره ک موهام اسیب زده بود گفتم پسرووه کوتاه کنه ولی فکر نمیکردم انقد رشدش کم باشه ...

ریشه موهات ضعیف شده 

بااب برنج سرت و هرروز به مدت یه هفته بشور برای ریشه مو اب برنج خیلی خوبه خصوصا برنج ایرانی ماساژ کف سرم حتما انجام بده تاثیرش زود نشون میده

روزی دو ساعت روغن سیاهدانه رو روی موهاتون ماساژ بدین و بزارین بمونه بعد بشویید

و شبها هم آب پیاز به ریشه ی مو اسپری کنید و تا صبحم بمونه عیب نداره

این روش رشد موها رو چند برابر میکنه

۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...