2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگید چکنم

119 بازدید | 14 پست

سلام من هنوز نامزدمو سرخونه زندگی نرفتم ورابطه داریم بعد از پریودم رابطه داشتم و بعدش قرص الدیو ار همون شب شروع کردم و قرص ال دی مصرف میکنم بعد از یه هفته الان لک بینی قهوه ای دارم چم شده؟باردار نباشم؟

هورمونات بهم ریخته 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خداروشکر باردار نیستم؟

اره احتمالش کمه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

من واقعا شماها رو نمیفهمم یعنی چی میدونین اگه رابطه بدون محافظ داشته باشین احتمال بارداری هست حالا اون موقع خیلی راحت کارو انجام میدین بعدش میاین میگین واییی خدایا حامله نباشم اخه این یعنی چی😑

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉