بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه با خام درست میکنم سیب زمینی و پیاز رو رنده کن یدونه تخم مرغ و ادویه بزن زیر تابه رو کم کن و سرخش کن با شعله ملایم عالی میشه
با قسمت ریز رنده بزن
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
برا خام رنده درشت بزن یکیشون رنده ریز ،آبشو کامل بگیر تخم مرغ هم بزن کف کنه کم کم اضافه کن شل نشه نمک و زردچوبه و کمی آرد سوخاری هم بزن اولش که میریزی روغن داغ باشه و شعله زیاد ، چند دقیقه درش رو بذار که روش یکم حالت پخته بگیره بعد درش رو بردار وقتی یه طرفش سرخ شد برش گردون اون طرفشم سرخ بشه
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !