2777
2789
عنوان

بارداری

129 بازدید | 40 پست

کسی هست که  بخاطر بارداری در شرایط کرونا سختی میکشه ؟؟  بارداری ناخواسته بوده یاد خود خواسته و اینکه راضی هستید که تو این شرایط باردار هستید ترس ندارید ؟؟؟؟؟ و کسی هست به سلامت و بی مشکل تو این شرایط زایمان کرده باشه ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا هروز دارن زایمان میکنن ...منم باردارم ترسع چی مثلا کرونا؟خب مگه شرایط مثله قبله ک هرجا بخوای بری و بازارو....دکتر ویزیتم ماهی ۱باره اونم با رعایت الان شما بارداری یا توو اقدامی

خدایا شُکرت❤🧿
من باردارم.ولی خب استراحت مطلقم بیرون نمیرم.مگ برا دکتر و ازمایشگاه سونو برم اونم رعایت میکنم.

استرس  داری یا نداری  ؟؟؟  چرا استراحت مطلق مشکلت چی ؟؟؟ کی کمکت هست،،؟؟؟؟ 

خوبیش اینه مخصوصا برا منی ک استراحتم،این ک مهمون نمیاد،مهمونی هم نمیری..

خوب شوهرت میره سر کار میاد خونه نمیترسی ناقل باشه ؟؟؟ استرس بگیری ؟؟؟

خیلیا هروز دارن زایمان میکنن ...منم باردارم ترسع چی مثلا کرونا؟خب مگه شرایط مثله قبله ک هرجا بخوای ب ...

من دوست دارم اقدام کنم ولی میترسم  از شرایط استرس بگیرم !!!