2777
2789

بچها عمل لابیاپلاستی انجام دادم الان روز ۴ ولی وحشتناک درد دارم هر چی مسکن و شیاف میزنم ساکت نمیشه کسی میدونه چطوری یکم ساکتشون کنم

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊

ببخشید چی هست 

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی غیر طبیعیه وقتی این حجم از مسکن رو مصرف میکنی و بی فایدس

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
وای شنیدم عمل دردناکیه

اول میگفتن فقط ۳ روزه اونم با مسکن ساکت میشه الان ۴ روزه حاضرم هر کاری کنم که فقط یکم ساکت بشن مثل چی پشیمونم

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
عمل زیبایی واژن

باید پاتو جمع نگه داری واگه شیاف دیکنوفناک جواب نمیده باید تحمل کنی معمولا تا دو روز اولش دردش شدیده اگه درد همچنان ادامه داره دکتر برو عفونت نکرده باشه واگه میتونی دود عنبرنسا روزی دوبار بدی  به بخیه هات زیر دامن زود خوب میشه و عفونت و دردش برطرف میشه

در زندگیت همراه خوب داشته باشی یعنی خدا باهاته