یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رئیس شرکتی بود که باهاشون کار میکردم من لیسانس هستم بعد که اومد خواستگاری فهمیدم دیپلم هست و دانشجوی انصرافی بوده ولی هیچ کسی به جز من و خودش تو خانواده من و شوهرم نمیدونه
من تجربه ندارم ولی به نظر من تحصیلات اهمیتی نداره لطفا بهتون بر نخوره نظر منه ت ...
اتفاقا شخص احساسیه من در حال تحصیل هستش واسه فوق دیپلم ولی من لیسانس دارم و برام این موضوع اهمیتی نداره... از بابت خونواده خودم نگرانم که مخالفت کنن خدای نکرده
اتفاقا شخص احساسیه من در حال تحصیل هستش واسه فوق دیپلم ولی من لیسانس دارم و برام این موضوع اهمیتی ند ...
عزیزم
فردا روز تو زندگی این که همسرتون فوق دیپلم باشن یا دکتری
چه تاثیری در روابط، خوشبختی و آرامشتون داره؟
اگر همسرتون انسان هستند، معتقدند، کنارشون احساس خوشبختی دارید، قابل اطمینانند و میدونید میتونن آشایش و رفاه کافیتون رو براورده کنند به نظرم گزینه ی مناسبی هستند
با هر مدرکی
اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻