2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیان یه سوال دارم

214 بازدید | 27 پست

یه سوال داشتم اینکه، کسی هستش اینجا که شوهرش موقع خواستگاری تحصیلاتش از خودش خیلی پایینتر بوده باشه و بعد ازدواج خودشو کشیده باشه بالا؟؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ندارم 

ولی به نظر من تحصیلات اهمیتی نداره 

لطفا بهتون بر نخوره نظر منه 

تو زندگی ملاک های خیلیییی مهم تری هست 

همسر خودم ارشد مکاترونیک شریفه 

ولی رشتش هیچ تاثیری در زندگی مشترکمون نداره 

مسائل موثر در زندگیمون چیزهای دیگه است 

موفق باشید🌺

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

رئیس شرکتی بود که باهاشون کار میکردم من لیسانس هستم بعد که اومد خواستگاری فهمیدم دیپلم هست و دانشجوی انصرافی بوده ولی هیچ کسی به جز من و خودش تو خانواده من و شوهرم نمیدونه 

شو هر دختر خالم سیکل هم نداشت  دختر خالم بهیار بود الان مدرک‌مامایی رو داره اگه اشتباه نکنم شوهرش هم حداقل لیسانس داره شاید هم فوق

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من تجربه ندارم  ولی به نظر من تحصیلات اهمیتی نداره  لطفا بهتون بر نخوره نظر منه  ت ...

اتفاقا شخص احساسیه من در حال تحصیل هستش واسه فوق دیپلم ولی من لیسانس دارم و برام این موضوع اهمیتی نداره... از بابت خونواده خودم نگرانم که مخالفت کنن خدای نکرده

اتفاقا شخص احساسیه من در حال تحصیل هستش واسه فوق دیپلم ولی من لیسانس دارم و برام این موضوع اهمیتی ند ...

عزیزم 

فردا روز تو زندگی این که همسرتون فوق دیپلم باشن یا دکتری 

چه تاثیری در روابط، خوشبختی و آرامشتون داره؟ 

اگر همسرتون انسان هستند، معتقدند، کنارشون احساس خوشبختی دارید، قابل اطمینانند و میدونید میتونن آشایش و رفاه کافیتون رو براورده کنند به نظرم گزینه ی مناسبی هستند 

با هر مدرکی

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻