2777
2789

من ک شب عقدمم پیش نامزدم نخوابیدم حسرتشو دلمون موند

رو دل شوهرمم موند و همینطور این یک سالی و ۵ روز ک گذشت و یک‌شب هم کنار هم نخوابیدیم 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همون شب عقد نمیخوابیم پیش نامزد خوب نمیدونیم...

ولی خانواده شوهرم گیر داده بودن بمون منو بابام نذاشت بمونم هنوزم که هنوزه شوهرم میگه یادته نذاشتن پیشم بمونی😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

قشنگم تاپیکت برا این شب و این ساعت مناسب نیس😂😂😂الان فقط آدمای سینگل یا پ ر ی و د اینجان که هر لحظه ممکنه عصبی بشن همرو خفه کنن😂😂نامزد و متاهل الان مشغوله

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

فقطططط خوش بودن مهمه 

حالت دلت خوب باشه من خیلی چیزا اوکی نشد و .... ولی حال دلم خوب بود امیدوارم هرکی که عروس میخواد بشه اول از هرچیز حال دلش عالی باشه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

مانه تنها شب عقدمون پیش هم نخوابیدیم بلکه کل یکسال عقدمون رو پیش هم نهوابیدیم شوهرم تویه شهر دیگه دانشجو بود وقتایی که تو دانشگاه وخوابگاهش بود پدرشوهرم میموند منو می برد خونشون می موندم تا شوهرم میومد شهرحودمون دیگه شبا میاورد میزاشت خونه پدرم😕😕😕😕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

من و اون چون خيليي مدت دوست بوديم و خونمون ميومد زمانايي كه بابام نبود غذا درست ميكرديم اينا بعد مامانم هي ميگف بيا بيا اشپزخونه منم نميرفتم ( نميدونم چرا )يهو مامانم قاطي كرد گفت قندون كوو نامزدم گف كابينت چپي طبقه بالاييش:)))

بابام😡 

من🙄

مامانم😟

نامزدم😎

😂😂😂🤦🏻‍♀️

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊