2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااي دقيقا مثل من😐 واسه منو كه حتي خواهرم حواسش نبود محكم با گوشي زد به بعلو ي چپم ســِر شده بودولي خداروشكر چيزي نشد. از دكتر پرسيدم گفت اگه درد وحشتناك داشت خطرناك بود

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
واااي دقيقا مثل من😐 واسه منو كه حتي خواهرم حواسش نبود محكم با گوشي زد به بعلو ي چپم ســِر شده بودول ...

من این بچه روباهزارنذرونیازازخداگرفتم حالاانقدرمواظبم بعضی موقع به خودم خنده ام میگیره

من این بچه روباهزارنذرونیازازخداگرفتم حالاانقدرمواظبم بعضی موقع به خودم خنده ام میگیره

خدا واست حفظش كنه عزيزم.🌹ميدونم دركت ميكنم منم بچه اولم ماه هاي آخر بودم مامانم به شوخي دستبندمو كه دونه هاي ريزي مثل تسبيح داشت رو انداخت روم محكم خورد به شكمم انقدررررر گريه كردم اعصابم بهم ريخته بود همه مسخرم ميكردن😂

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️