2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان

103 بازدید | 15 پست

امشب ک شب ارزو ها و حاجته منو دعا کنید چند روز دیگه موعدمه دعام کنید حامله باشم . شما به خدا نزدیکترید با دوتا قلبتون دعام کنید. منم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تون دعا میکنم.

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

مثه منی 

ولی من دو روز عقب انداختم 

برام دعا کنید 

خیلی انتظار کشیدم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثه منی  ولی من دو روز عقب انداختم  برام دعا کنید  خیلی انتظار کشیدم

عزیزم انشالا ک باردار باشی 😍😍

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞
واسه حاجت روایت صلوات فرستادم شما هم واسه من دعا کن منم دلم شاد بشه و مادر بشم❤😔

چشم عزیزم منم برات دعا کردم صلوات  بفرستم. بحق فاطمه زهرا دامن همه ما سبز بشه💛

چشم عزیزم منم برات دعا کردم صلوات  بفرستم. بحق فاطمه زهرا دامن همه ما سبز بشه💛

ممنونم عزیزم من دلم شکسته یه بار باردار شدم ولی نی نیم نموند دوس دارم زودتر باردار بشم،متولد ۷۶هستی؟

عزیزم انشالا ک باردار باشی 😍😍

انشالله توهم همین ماه

دوست داشتی بیا تاپیک آخرم گلم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
ممنونم عزیزم من دلم شکسته یه بار باردار شدم ولی نی نیم نموند دوس دارم زودتر باردار بشم،متولد ۷۶هستی؟

انشالا  ایندفعه باردار میشی گلم ب حق این شب عزیز... بله گلم.

انشالله توهم همین ماه دوست داشتی بیا تاپیک آخرم گلم

فدات ..چشم عزیزم

منم ۷۶هستم😔😔مشکل خاصی نداری؟

خوشبختم عزیزم.. ب من گفتن تنبلی تخمدان دارم هم دارو استفادع میکنم هم ورزش میکنم.. اما نتیجه نگرفتم هنوز... شما چی ؟ چند وقته توی اقدامی گلم؟

منم ۷۶هستم😔😔مشکل خاصی نداری؟

عزیزم توی تاپیک های قبلیتون گفته بودید برای تنبلی تخمدا دارو مصرف میکردید و خوب شدید میشه بپرسم داروهاتون چیا بودن ؟

عزیزم توی تاپیک های قبلیتون گفته بودید برای تنبلی تخمدا دارو مصرف میکردید و خوب شدید میشه بپرسم دارو ...

من تنبلی تخمدان خفیف داشتم سربچه اولمم داشتم ولی فقط شیش ماه اقدام کردم و دوبار داروی تحریک تخمدان استفاده کردم که بار دوم با کلومیفن نتیجه گرفتم ولی خب اون اتفاق افتاد حالا سر این دوباره گرفتم ولی ورزش و رژیم گرفتم رفتم سونو رفع شده بود سینال آف و کلومیفن بهم داد که متاسفانه واسم کیست ساخت حالا بازم اگه پریود بشم میرم پیشش من ۵ماهه اقدامم ولی دو یا سه ماهش جدی نبود

عزیزم توی تاپیک های قبلیتون گفته بودید برای تنبلی تخمدا دارو مصرف میکردید و خوب شدید میشه بپرسم دارو ...

داروی خاصی استفاده نکردم فقط متفورمین و دوفاستون میخوردم تنبلی من شدید نبود