2777
2789
همه خریدارو از وسط اسفند به بعد انجام میدیم که جنسای عید اومده باشه

جنسای عید اومده ک 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این کرونا ک زیاد بیرون نمیشه رفت سعی میکنم لباس بیرون نخرم البته دوماه پیش مانتو کفش گرفتم.  سعی می‌کنم لباس راحتی و خونگی بخرم شاید سفارش بدم

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

نه 

خرید نمیکنم

برا پسرم خرید میکنم

برا شوهرمم برای روز مرد همه چیو خریدم براش خودم

چیزی لازم نداره

خودمم فقط یه شلوار جین خریدم

شاید اصن خرید نکنم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من پارسال خرید نکردم امسال لباس ندارم مانتوشاید بگیرم با کفش

من پارستل مانتو ژادکارد خریدم پشیمونم یه عروس یهم نپوشیدمش چون خیلی مجلسیه وعروسی نرفتم اصن

I am nurse
جای مام با اینکه شهرمون بزرگ نیستش وای هرچی انتخاب میکنم سایز منو تموم کردن

سایزت کوچیکه؟

چون سایز کوچیکا زود تموم میشه بده واست بدوزن یا اینکه خیلی زود برو خرید تا گیرت بیاد

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
نه بابا همشون زشت و بدرد نخورن شما کجایی مگه که الان اومده

مشهدم دم عید ک فقط بنداز و بروعه از بس گرونتر میکنن و شلوغ میشه 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم