2777
2789
عنوان

مانتو و حلقه ورزشی

95 بازدید | 12 پست

سلام خانما من دوتا سوال دارم اول اینکه من 28 سالمه با قد 158 وزن 56-58 

میخواستم بدونم بنظرتون مانتو لی مدل کتی برای سنم مناسبه بخرم؟  دوم اینکه من اندامم خوبه اما کمی شکم و پهلو دارم از دیروز حلقه میزنم شکمم درد میکنه بنظرتون تاثیر داره میارزه ادامش بدم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ادامه بده بعد یه ماه قشنگ جمع میشه ولی نباید ول کنی باز برمیگرده منم میخام تا عید بزنم البته قبل ...

حلقه خیلیی دوس دارم روزی ده دقیقه بزنم تاثیر داره شما چقد میزدی؟ چه مدت بعد تاثیرشو فهمیدی گلم؟ 

حلقه خیلیی دوس دارم روزی ده دقیقه بزنم تاثیر داره شما چقد میزدی؟ چه مدت بعد تاثیرشو فهمیدی گلم؟  ...

عزیزم‌من روزی ۲۰ دیقه میزدم بعد دو هفته خودت حس میکنی تاثیر داره ولی در کنارش رژیم سبک هم‌بگیری عالیه

حلقه خوبه لاغر میکنه ولی دراز مدت باید بزنی

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

اگر فقد شكم پهلو داري حلقه بزن روزي ٢بار نيم ساعت

ناهار نخور صبونه مفصل بخور

شامم غروبا سبك بخور

هويج و كاهو و ساقه طلايي و جوشونده ي زنجبيل بخور گشنت شدني

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

مانتورو چون خودم اون مدلی دوس ندارم نمیتونم نظر بدم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
میخوام غذام و نصف کنم بجاش میوه جات بیشتر بخورم...  

اینم خوبه ولی میوه هم کالری زیادی داره اندازه بخور اگه بتونی نوشابه و هله هوله و شیرینی های مصنوعی رو نخوری عالیه زود کم میکنی