2777
2789

سلام! من عضو جدیدم! بیست سالمه آلمان زندگی میکنم و چند ماهیه نامزد کردم! 

خانواده نامزدم ایران هستن و فقط برادر ایشون که ازدواج کرده اینجاست! ما بزودی عقد میکنیم ولی واسه همه چی از همین الان معلومه میخوان کم بزارن در حالیکه واسه بقیه عروساشون تا عروسی ۵ تا ست کامل دادن ولی برای من تا حالا فقط یک گردنبند. برادرشونو تولدم دعوت کردم نیومدن! از اول شرط ما این بود که مخارج همه چی تا عروسی پدر نامزدم که خیلی پولدارن بدن ولی حالا همسرم بهم میگه بخاطر شرایط اقتصادی فعلی نمیخواد از پدرش چیزی بگیره و از منم توقع داره که همه چی خیلی ساده قبول کنم! فامیلایی ما همه اینجا هستن و ما هم خانواده نامداری هستیم و خواهرام همه مجالس خیلی خوبی داشتن و هر دوتاشون حداقل تا عقد چند ست طلا اینا واسه هر چی براشون اوردن! من اصلن به طلا اینا اهمیت نمیدم ولی از بس بهم میگن ببین هیچی کاری برات نکردن میخوان نه چک زدیم نه چونه عروسمون بردیم خونه کنن! حتی واسه تولدم برادر ایشون دعوت کردیم گفتن نه نمیاییم! لباس عقدمو از ایران برام فرستادن به بهونه اینکه اینجا به اندازه خودت با حجاب مدل دلخواهت میدوزن! آخرشم فرستادن اصلن چیزی نیست که به عنوان عروس پوشیده بشه و با حجاب هم نیست چون من لباسایی با حجاب میپوشم! درحالیکه اینجا لباس عروساش واسه عقد عالیه و میخوایم مراسم عقد و نامزدی رو هم باهم بگیریم! کم کم دارم پیش خانواده خودم خجالت میکشم از این همه بی محلی شون! نامزدمم یک مشکلی داره که نباید ناراحتش کنم وگرنه سردردای شدید میگیره! نمیدونم چجوری به جاریم یا برادرش یا خود نامزدم غیر مستقیم بفهمونم که اینقد کم نزارن بفهمن حواسم هست خنگ نیستم از بس به هر کنایه شون هیچی نگفتم اخه اصن بلد نیستم جواب کنایه این چیزارو بدم! بدشم مادر شوهرم از ایران زنگ میزنه که از جاریت چه خبری داری تو الان خواهرشی یعنی برو دیدنشون! منم با نامزدم بدون دعوت رفتم خونشون ! خیلی پذیرایی کردن ولی نمیدونم درسته بازم برم یا نه؟ کلن لطفا بگین چیکار کنم همش گریه میکنم و نمیخوامم این لباسم واسه عقدم بپوشم تقریبا رنگش مشکیه! و اونا همش تعریف میکنن که اینقد زحمت کشیدیم واسه لباس فلان جا بردیم وغیره ! مامانمم میگه از بس هیچی نمیگی از خودت و خانوادت تورو بی ارزش میخوان سرسری بذارن هر کاری سرسری میکنن!! درحالیکه تو انستا میبینم چجور لباسایی ایران هست نمیدونم چرا این بهم فرستادن فقط واسه اینکه اینجا گرونه! لطفا نظری بدین! در ضمن جلو نامزدم جوری نشون میدن اینگار خیلی منو دوست دارن همه کار برام میکنن! همسرمم مرده نمیفهمه رسم و رسومات!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شما رفتی آلمان هنوزم پی ست هستی نکن بابا کلاس نداره   

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

اگه واقعیه باید بگم که اصلا قبول نکن ساده برگزار شه بشین با نامزدت حرف بزن بگو من این لباسو نمیخوام مراسمم هرجور میگم باید برگزار شه وگرنه رو ادامه رابطه باید بیشتر فکرکنی چون از الان دارن کرم میریزن چه برسه به چندسال دیگه😶به حرف مامانت گوش بده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

اگه از اول شرط کردین که باید این چیزایی که میخوای رو تهیه کنه . ولی در کل عشق و علاقه به  طلا و مراسم عروسی نیس . من خودم اگه خاستگار اومد برام نمیخوام عروسی بگیره برام فقط یه مجلس عقد ساده میگیرم و میرم ماه عسل . پولمو خرج مراسم نمیکنم . 

اما اگه از کاراشون حس خوبی نداری  بهشون بگو . اصلا هم دلت برای سردردای شوهرت نسوزه . جنگ اول به از صلح آخر 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

همسرت متوجه نمیشه ..خودت و خونوادت که متوجه میشین ..هنوز که عقد نکردی .. مطمئن باش برای عقد و نامزدیت دست کم بگیری این چیزی هست که تا مدت ها تو ذهنت می مونه و همیشه ازارت میده ..حتی ممکنه بخاطر اون به شوهرت سرکوفت هم بزنی 

بهترین راه حل اینه مامانت باهاشون تماس بگیره و بگه ما فلان رسم رو داریم .. و یا فلان لباس در شآن خوانوادمون نیست .. ما برای عقد لباس روشن می پوشیم نه رنگ تیره و شگون نداره 

از الان عزیزم شل بگیری تا آخر همینه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

همیشه همینجوریه.. قدر چیزایی که خودشون تهیه میکنن رو خوب میدونن ولی بعضیا متاسفانه با همه کمبودها منت میذارن و خانواده عروس رو می برن زیر سوال. 

اون چیزی که در مورد طلا گفتی درسته. چون از اول تعهد کردن، بهتره عمل کنن. اگر عمل نمیتونن بکنن ادعاشونو بگیرن پایین. زر مفت نزنن که تو باید چیکار کنی و چیکار نکنی. 

شوهرت شبیه اخلاق شوهر من داره.. اصلا یه ذره صبحت کنم سردرد میگیره .. بعضی وقتا گریه میکنم .. مثل چاه هر چیزیو تحمل میکنم

قهرمان خودت باش
بیخیال خودت ب فکر خودت باش خودتون لباس بگیرین

آخه همین الانم خجالت میکشم از خانوادم چون خیلی کاراییکه اونا باید برام میکردم مامانم برام خریده میگه نمیخوام جلو بقیه خجالت بکشی!